Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna blondynkaD

Czy Znacie Jakieś Domowe Sposoby Na...

Polecane posty

Gość ciemna blondynkaD

Hej..;) mam żółte szkliwo żębów.. i chciała bym pozbyć się tego żółtego nalotu.. rególarnie czyszcze zeby pastą wybielającą ale to nie przynosi rezultatów.. jestem w trakcie wizyt kontrolnych u dentysty więc też nie zabardzo na wybielanie piaskowe lub laserowe.. czy znacie jakieś Pasty Po Których w krótkim czasie można spodziewać się rezultatów lub jakieś domowe mikstury.;D piszcie..;D czekam na odpowiedź..;)

Gość ciemna blondynkaD
czy to moze byc od picia spermy kolegow z osiedla?

Gość sooooooooda
soda. na paste posyp sody i szoruj zeby.

Gość blondynka..
Niektórzy Są Żałośni..!!!!!!!!!!!!!!! licze na szczere Odpowiedzi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bialyzabek......
:) jezeli jestes w trakcie wizyt to stomatolog nic ci nie poradzil? hmmm? napisze tak bo ostatnio przechodzilam komleksowe leczenie i wybielanie:) pasty czyszcza jedynie nalot i daja ewentualnie plolysk. preparaty wybielajace wnikaja w szkliwo i rozjasniaja od wewnatrz.dopiero wtedy mozna spodziewac sie efektu. ja wybielalam http://www.happydental.pl/p/pl/ud-op-013/opalescence_treswhite_supreme__1_kpl_nakladek_-_jednorazowe_nakladki_do_wybielania_zebow_w_trzech_smakach.html efekt super!

Gość mati166
do bialyzabek...... czy te nakładki wybielające tez zamawiałaś z tej strony i jak długo się utrzymuje efekt prosze o odpowiedz .