Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Czemu w Polsce nie produkuje się fajnych łóżeczek dziecięcych?

Polecane posty

Gość literóweczka przepraszam
* Morzem Północnym z dużych liter ten post wyżej był do Agi oczywiście

Gość do no fajne
no sęk w tym że śpią i krzeseł też urzywają zobacz na czym śpią dzieciaki w PL... to nie chodzi o to że maluchowi ma zależeć w czym śpi, ale rodzicom, żeby sobie nie szpecili mieszkań sosną w fasonie "swingin' 80's" :P

Gość używają
a nie urzywają sorry za orta, zmęczonam już, powinnam to przez spellchecka puszczać

Gość do no fajnie
well, a jednak jakimś cudem pojawiło się już na polskim rynku replik "od przysłowiowego ch*ja" - najmocniej przepraszam za kolokwializm - polacy zrzynają co popadnie, więc wygląda na to że nie jest wcale tak dramatycznie jak twierdzisz. czemu więc nie mogliby zmodernizować i tego prostego dziecięcego mebla. te które sprzedają są zwyczajnie brzydkie, a ludzie tego nawet nie dostrzegają - tak do nich przywykli, że są im dziś obojętne.

Gość no fajne te linki
owszem, jak maja rownie nowoczesne meble to im te beda pasowac, ale ile jest takich rodzin w polsce? na pewno bardzo malo, bo nowoczesne meble nie sa na przecietna kieszen, dlatego jak rodzina ze zwyklymi meblami kupi takie lozeczko to bedzie wygladac dziwacznie, jak kwiatek do kozucha tu juz lepiej pasuja te zwykle lozeczka sama bym sie mogla wziac za taki biznes bo chcialabym miec wlasna firme ale jak sie poczyta o podatkach i przepisach to...... chce sie emigrowac

Gość do no fajne
ano muszę cię rozczarować, bo coraz więcej ludzi ma te nowocześnie wyglądające, aczkolwiek tanie. są to głównie polskie repliki importowanych mebli. wszędzie teraz tego pełno... nie wiem czy to dobry pomysł na twój biznes, bo miałam raczej na myśli przedsiębiorców już od lat obecnych na polskim rynku (klupsia ...i spółkę), żeby zmienili ździebko profil produkowanego asortymentu, ruszyli troszku łebkiem :) pozdrawiam i dobrej nocy życzę

"nie wiem po co tak wydziwiac dla dziecka ktorego i tak nie obchodzi na czym ani w czym spi?" --> Ciekawa jestem, czy ubierasz swoje dziecko w jakieś szmaty - w końcu dziecku wszystko jedno w co je ubierzesz, prawda? Oczywiście że te bajery są głównie dla nas rodziców - jeśli chodzi o design, bo inną kwestią jest użyteczność i wygoda i tutaj już odważę się stwierdzić że dziecku nie jest wszystko jedno.

Gość biernatka
Jestem zaskoczona tym co Wy tutaj wypisujecie. Nie jestem co prawda jakimś bogaczem, ale własnie mam zamiar kupić wózek STOKKE. Co prawda nie w wersji głęboko spacerowej, ale samą spacerówkę. Kupię ją nie ze względów "bo chcę się pokazać", ale tylko i wyłączni dlatego, że jest funkcjonalna. Nie mam siły wnosić dziecka z wózkiem po schodach, a przy tym wózku, będę mogła wciągnąć go bez żadnego podnoszenia. Po za tym zwróćcie uwagę na to, że te "drogie" rzeczy są praktyczne i bardzo funkcjonalne. I opłaca się zainwestować więcej, by później nie kupować trzech rzeczy podobnych. To samo tyczy się krzesełek czy łóżeczek. A jak już się Wam nie będą podobać lub jak któraś z Was wspomjiała "dziecko nie będzie chciało już w nim spać" - wówczas możecie to sprzedać np. na allegro i dzieki Wam te "biedniejsze" rodziny będą mogły skorzystać z designowego wyglądu i z rewelacyjnych funkcji "lepszych" rzeczy :o)

Gość Ja też nie cierpię tych
prostych szczebelków w polskich łóżeczkach! Jak już ktoś wymyśli jakiś ciekawy podnóżek i zagłówek, to całość "położy" tymi masakrycznymi regularnymi szczebelkami "a la młody Bierut". Nie mogą wyprofilować jakichś ciekawych listewek jak na zdjęciach wyżej? I przestać paczyć ludziom gusta tą lakierowaną sosną i wiśnią? TO APEL DO KLUPSIA, DREWEXU I VOXA!!!

Gość tak jedna mama
a ja mieszkam od kilku lat w danii i tak sie sklada, ze mamy jedno z lozeczek ze zdjec... a scislej juno :) i jest swietne ;) polecam na prawde!

Gość dsfghjjhggjhhg
spojrz na date zalozenia postu :)