Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej pozdrawiam panów

Do chłopaków - na jakie tematy chcielibyście porozmawiać z dziewczyną na randce?

Polecane posty

Jakie tematy chętnie poruszylibyście na idealnej randce z dziewczyną, z którą chcielibyście się związać na dłużej :) ? Na czym powinna się znać dziewczyna, aby Was sobą zainteresować? Jestem ciekawa, bo to, że nie powinna gadać o kosmetykach, ciuchach i imprezach już wiem z innych topików ;) Na jakie pasje dziewczyny patrzycie z podziwem? A może spotkaliście na swojej drodze kobitkę, która Was oczarowała swoją osobowością?

Gość ja ci powiemm
poprostu sa ludzie ktorzy o byle gownie poprostu potrafia w sposob NIEZWYKLE CIEKAWY, ZABANY, czasem POWAZNY rozmawiac z innymi... a temat? w takich przpadkach naprwde nie jest istotny, ja takeigo daru nie mam:(:( Ty chyba tez skoro pytasz o takie rzeczy, ehh. Ale z checia poslucham jeszcze innych opini, i moze TEMATOW ROZMOW hehe

**cream** - no nie wiem, czy samo podobanie się facetowi wystarcza na dłuższą metę :)

wystarczy bo o czym ty chcesz dyskutowac??? tak naprawde to tematy przychodzą spontanicznie podstawa wygląd :)

ja ci powiemm - chodzi mi raczej o poznanie psychiki mężczyzn :) Nie mam tu na myśli sposobu prowadzenia rozmowy, tylko o to jakie tematy uważają za najbardziej wciągające, interesujące. Nie uważam, żeby temat rozmowy był nieistotny - ile można gadać o duperelach ;)

a ja to troche obroce (tematy, ktore poruszaja faceci na randkach), bo kolezanka opowiadala o swoich ostatnich randkach - mezczyzni dzwonai do niej, prosza, zeby sie umowic, ona sie zgadza, a potem na randce oni milcza :/ i ona czuje sie dyskomfortowo, bo ciagle musi sama cos opowiadac lub zadawac pytania :O wlasnie dziwi mnie to, bo chca sie tak bardzo z nia umowic, a potem milcza i jest dyskomfortowo :O co o tym myslicie??

**CREAM** - to poczytaj sobie tematy, w których panowie twierdzą, że skreślają kobietę na wejściu, jeśli gada o kosmetykach czy o tym co zrobiła jej znajoma na ostatniej imprezie u Kryśki :) Nie chodzi mi o zwykłe tematy rozmowy - typu czym się zajmujesz, czy jakiej słuchasz muzyki, tylko jakie pasje u kobiety wzbudzają u mężczyzn zachwyt, jestem po prostu ciekawa :)

littlesensitive - może są zestresowani i boją się zbłaźnić :)

**CREAM** - oczywiście :) Ale jakie pasje wzbudzają zachwyt mężczyzn? Może któryś się wypowie?

a co jezeli ktos nie ma pasji :O ja na randkach nigdy nie opowiadalam o kosmetykach :O albo o moich eks haha to takie zenujace :) przewaznie na pierwszej opowiadam o tym, co lubie robic, co mi sprawia przyjemnosc, czym sie zajmuje (oczywiscie powiadam w ciekawy sposob :P) no i zadaje rowniez duzo pytan :P ale nie jestem ciekawska - to na drugiej randce haha

littlesensitive - a jakie tematy proponują faceci, z którymi się spotykasz?

hmmmz reguly wypytuja sie o mnie :P czym sie zajmuje, jak spedzam wolny czas, muzyka, film takie tam :) rzadko kiedy zaczynaja wielkie monologi :P zawsze jest to dskusja na jakis raczej przyziemny temat

Po prostu poczytałam sobie kilkanaście tematów, w których panowie skarżą się, że kobiety, z którymi się umawiają, nie mają żadnych pasji ani nic ciekawego do powiedzenia ;) Interesuje mnie więc, jakie tematy rozmów zaporoponowaliby faceci :p Co Was interesuje, panowie odezwijcie się :)

To ciekawe, bo zawsze ich wszędzie pełno, a teraz nabrali wody w usta ;)

:D

**CREAM** - jak już jesteś, to może się wypowiesz bardziej szczegółowo? Jakie tematy proponujesz na randkach?

Gość nie_graj
bądź sobą jak spotkasz się z inteligentnym facetem, to odróżni pasję od pustactwa, choćbyś cały czas o kosmetykach gadała, bo taka Twoja pasja

jagielonia -legia a co do tematów na rance to na pierwszej najlepiej neutralne a na kolejnych (jak sie sobie spodobacie) to mozna juz kombinowac o zainteresowania jesli sie jakies ma ;)

Gość Bzykacz19xD
Ja bym dziewczynę spytał jakie lubi pozycje i czy goli cipkę

Gość Igor3da
Bzykacz ja to co ty i jeszcze czyma duze wargi sromowe czy male bo lubie duze bo lubie je rozhylac i lizac i taka cipka jest fajna

nie ma tu więcej panów, którzy chcieliby się wypowiedzieć POWAŻNIE na ten temat? Jeśli nie, to znaczy, że nieciekawe macie osobowości i pewnie przynudzacie na randkach :) . To się nie dziwcie, że później nie macie dziewczyn :/