Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irhufrjkfrjrhgjdkehe

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Od paru dni biore tabletki antykoncepcyjne "Novynett" a scislej mowiąc od piątku bo wtedy własnie dostałam okres. Wzielam w piatek pierwsza tabletke. Moj okres zawsze trwał góra 5 dni. Teraz po tych tabletkach od piątku do tej pory mam okres. To sa takie jakby upławy ale wciąz to trwa i nie zanosi sie na to zeby to ustało. Moje pytanie brzmi:czy to normalne>? czy powinnam sie tym martwic? Czy to dlatego ze nigdy wczesniej nie bralam tabletek antykoncepcyjnych?

a no i jeszcze jedno. Jesli te upławy beda tak trawły i wezme wszystkie tabletki to pozniej przeciez jest przerwa 7 dniowa na okres. Ja nie wiem jak ja wtedy poznam ze mam okres i czy go dostane.

ja jak zaczęłam brać tabletki 2 mies. temu.. nie miałam żadnych problemów... okres trwał normalnie.. i do tej pory jest ok:) może masz źle dobrane tabletki.. hym.. z tym że z tego co wiem to pierwsze 3 mies. są różne..

nie no mysle ze dobrane sa dobrze tylko ze ja zawsze mialam problem z miesiaczkami. Z tym ze czegos takiego jak teraz jeszcze nie mialam

ja również miałam problem z miesiączkami ale dzięki M21 wszystko się poprawia. Myślę że nie masz czym się martwić z tego co wiem wiele kobiet tak ma przy pierwszych opakowaniach a po następnych już jest ok.