Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiele mam

czym dla Ciebie jest szczęście

Polecane posty

Gość niewiele mam

piszcie piszcie :) mnie na wiekszosc rzeczy nie stać, ale jestem taka happy rzadko kiedy kupuje sobie nowy ciuch, kosmetyki ale mowie wam moje szczescie nie zna granic :D

Szczęście------>pojęcie względne. Kiedyś był taki temat.Pewna dziewczyna ślicznie opisała.Dla niej szczęściem był uśmiech jej dziecka(w skrócie).

Gość
Zdrowie miłość mieć dla kogoś żyć

Gość szczescie jest przeciwienstwem
pecha

Gość .to lubie
a ja czuje pelnie szczescia gdy jestem w podrozy, gdy lezalam na piaskach Sahary patrzac na gwiazdy i pijac mietowa herbate otulalo mnie cieplo Libii - wtedy bylo mi tak dobrze ... :) to nie jest zwykle szczescie bo sobie podrozuje, bo zwiedzam, tylko jakies mistyczne doznanie ;)

Gość niewiele mam
taaa szczescie to pojecie względne :) ja jestem szczesliwa ze jestem na tym swiecie, ze mam czym go dostrzegac, dotykac i poznawac :D jejku jakiż ten swiat piekny , tak bardzo mi sie chce zyc :D nie rozumiem lubdzi ktorzy sie przejmują byle jakimi problemami, przeciez to takie blachostki nie warto jest sie tym przejmowac , przeciez zycie jest takie krotkie :D cieszmy sie kochani , cieszmy sie wszystkim co nas otacza :D

Niewiele mam Chyba żyjesz jeszcze obiecankami z młodości... o happy endach, rycerzu... i pocałunku który Cię wybudzi ze snu ;) Albo Ci życie jeszcze nie przypieprzyło dobrze. Nie martw się, jeszcze zobaczysz, co znaczy powiedzenie: "jak w morde strzelił"

Gość niewiele mam
a ja tam wcale nie potrzebuje piaszczystej plazy, zielonych palm, kokosów, ja nawet nie mam wlasnego mieszkania, pracuje na kasie,czasem 7 dni w tygodniu , zyje skromnie a jednak... czuje sie jak jakas szczęsciara :D i wiecie co wam powiem to od nas samych zalezy nasze szczescie, do zycie wcale nie trzeba wiele, a mozna naprawde byc szczesliwym

Gość niewiele mam
ale ja mam swojego ksiecia :) ma tak duzo wad, nie jest idealem ... moze dla innych ?? a dla mnie jest ksieciem :D prosto z bajki kocham go ponad zycie , alez jestem szczesliwa :D , jestesmy ze sobą juz prawie 2 lata , cieszymy sie kazdym nowym dniem i chcialabym wam powiedziec kochani ze milosc dwojga ludzi to najwieksze szczescie jakie moze spotkac czlowieka !! nic innego nie jest w stanie zniszczyc tego szczescia

Gość niewiele mam
i co z tego ze pracuje na kasie :D ja jestem szczesliwa ze wogole pracuje :) ze mam stale dochody zwlaszcza teraz gdy mamy kryzys :D moze dla ciebie nie byloby to satysfakcjonujące zajęcie ale to tylko praca :D tak naprawde moje prawdziwe szczescie jest w domu, gdy wracam gdy moge sie przytulic do kogos, porozmawiac .. dotknąc dla mnie to tak wiele a dla was to takie oczywiste..normlane ?? ale sprobujcie chociaz na chwile zamknąc oczy.. widziec pustke i ciemnosc.. a pomyslcie ze tak zyjecie juz 10, 20 lat... cale zycie ?? moglibyscie ? hmm