madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 dziewczyny zrobilam dzisiaj test ciązowy bo okres spóźnia mi sie juz 9 dzień. wynik testu wyszedl negatywny co bardzo mnie cieszy. ale okresu niestety nadal nie mam. mam wzdety brzuch caly czas jak to pislam w innym temacie. nie wiem co robic... ;/ nie ukrywam ze bardzo stresowala mnie mysl ze jestem w ciazy ale test mnie uspokoil. dlaczego mi sie spóźnia? (dzis mam 37% gorączki;/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiccccc Napisano Październik 3, 2009 nie chcę Ciebie straszyć, ale mi pierwszy test równiez pokzał negatywa.... dopiero jak zrobiła w dzień spodziewanej miesiaczki (któej oczywiście nie było ) pokazały się 2 kreseczki :) ale niestety nie było mi dane urodzic dzidzi, bo nie utrzymałam. a jest szansa , ze mogło dojsc do zapłodnienia? bo moze stres lub inne czynniki tak na ciebie podziałały i się spoznia.Moja kumpela nie miała 3miechy, ot tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 to był juz 2 test ;/ a okesu nie ma nadal.;/ do zapłodnienia nie moglo dojsc gdyz uwazalismy i tylko raz robilismy to bez zabezpieczenia ale mój chlopak nie skonczyl we mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiccccc Napisano Październik 3, 2009 to sie nie stresuj, wyluzujesz, to przyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 mam nadzieje ale marwi mnie stan podgoraczkowy ;/ mam nadzieje ze to nie jest jednak ciąża ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiccccc Napisano Październik 3, 2009 nie wiem czy wiesz, ale przed okres podwyższa się temp. co tY robiłas na biologii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 tak ale podczas ciąży temp tez sie zmienia czy tak? to ciesze sie bardzo :P mam nazieje ze nie dlugo "wyleci" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiccccc Napisano Październik 3, 2009 owszem podczas ciazy temp wzrasta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 zauwazylam ze wzrosla mi dopiero z 2h temu a rno robila test ktory dal wynik negatywny wiec to chyba raczej na miesiączke ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 odpowie mi ktos ;// ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach