Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virgin21

jestem dziewica - jak to ukryć?

Polecane posty

Gość virgin21

jak w temacie zaznaczam, ze nie mam blony, lata wibratora robia swoje Mam 21 lat i troche mi glupio. Facet jest przekonany, ze jest inaczej. Wlasciwie petting mialam raz. Bylam tak pijana, ze niewiele pamietam. Jak mam uniknąć gafy??? co musze wiedziec???

cholera jasna, wstydzisz sie powiedziec ze jestes dziewicą, a nie wstydzisz kochać sięz nim?

Gość virgin21
no tak jakos jest glupi mit "nikt jej nie chcial"

Gość KAYRA77
Jezeli tylko brak stosunkow z facetem mozna uznac za dziewictwo...Powiedz mu poprostu jestes moim pierwszym mezczyzna,zaden wstyd a znajac facetow to powinien sie ucieszyc,maja instynkt zdobywcy

Gość Provocator
Czego nikt nie chciał? Ciebie czy rozdziewiczyć cię?

Gość KAYRA77
Ja za to wolalabym byc dziewica dla mojego kotka i zaluje ze juz za pozno...

Spoko, ja ci pomoge, poucze cid troche, pozabawiamy sie, i jzu nie bedziesz miala takiego problemu :D

Gość virgin21
kurczę, może ktos odpowiedziec na moje pytanie? :\ jakie bledy sie najczesciej popelnia?

Gość dgf
nie przejmuj sie ,nikt nie pozna

Gość Ty już nie Virgin Ty Dodzia
Dodzia co Ty tutaj robisz:P? Juź nie masz tego problemu Doda:)

Gość KAYRA7
Jak juz musisz udawac to naturalnosc,daj sie poniesc podnieceniu,nie musisz nic proponowac,nie wszystkie kobiety przejmuja inicjatywe,ja pozwalam sie prowadzic(kladzie mnie na wersalke,ustawia itp. a potem to juz jak z wibratorem...)Nie panikuj,nie pozna sie,wszystkie gafy wezmie za objaw podniecenia.mnie nikt nie posadza ze jestem dziewica choc kompletnie nie umiem na jeźdzca i mowie to kazdemu

Gość Obstaewiam że to
To nie Dodzia, to Madonna:) :D

Gość KAYRA7
Bedzie lepszy odjazd niz z wibratorem wiec skup sie na odczuciach,nie mysl o dziewictwie,bo jak bedziesz lezec sztywno to nie posadzi Cie o dziewictwo,lecz o ozieblosc

Gość dorzucęeeęęę
Jak to ukryc? Nie śpiewaj więcej piosenki: Like a Virgin:P

Gość virgin21
Kayra, dziękuję za rady. Pomagasz mi bardzo ;)

Gość moniśśśśs
nie, to nie Dodzia ani Madonna, to Oliva Extra Virgin :)

Gość KAYRA7
Dlaczego Madonna?

Gość KAYRA7
Nie ma sprawy,skoro wszyscy sie nasmiewaja.Szczerze mowiac ja mialam blone i przy 1 moim razie cholernie mnie bolalo(mowilam przed ze to 1)zaciskalam zeby zeby nie wydac jeku bo za sciana byli rodzice.A on...kompletnie skupiony na przyjemnosci zmienial pozycje z 5 razy(sam mnie przewracal)po czym po...stwierdzil ze nie bylam dziewica,bo za malo mnie bolalo...tak wiec widzisz jakie to 'rozpoznanie'

Gość Provocator
Przy rozdziewiczaniu może nawet nie być krwi! Nie wierzycie to poczytajcie fora seksuaologiczne czy ginekologiczne!

Gość virgin21
Ja pisałam licencjat z pozycji seksualnych w poezji, przez co nie rumienię się, nie peszę, a o seksie rozprawiam ze swadą godną stałej bywalki gangbangów. Moja osoba i dziewictwo po prostu się wykluczają, dlatego próbuję je jakoś zamaskować. Czyli "dać się ponieść". Boję się głównie, że będę jakaś strasznie skrępowana, i że wszystko weźmie w łeb...

Gość to much
za dużo spiewałas like a virgin:D

Gość KAYRA7
Widzisz od 14 roku(mam 26)spalam z b.duza iloscia mezczyzn(nie podam liczby bo nikt nie uwierzy)to jednak kiedy mam to zrobic po raz 1 z kims na kim mi zalezy to tez zawsze czuje zdenerwowanie,bo przeciez nigdy nie wiadomo jak wypadne,czy go zadowle itp.ale w trakcie to mija ,a w razie totalnej niemoznosci zawsze mozna powiedziec ze sie dzis nie ma nastroju.Zdarza sie to najlepszym...

Dziewic miałem w życiu dwie. Jedną zajebiście bolało, mimo że przeczytałem wszystko, co tylko się na temat rozdziewiczania, żeby nie było bolesne, aczkolwiek było to też mój pierwszy raz. Druga nic nie czuła, a miała błonę, bo sam sprawdzałem. Więc nie ma reguł. Krwi nie byłem przy żadnym z razów.

Autorka jest przygłupia, bo nie rozróżnia bycia (lub nie) dziewicą od braku doświadczenia seksualnego. Co z tego, że jakaś dziewczyna nie ma błony, jak mogła tylko raz uprawiać seks i nie ma żadnego pojęcia od seksie, pozycjach, sposobie zajmowania się facetem? A z drugiej strony może być dziewczyna posiadająca błonę i znająca bardzo dobrze arkana pieszczenia faceta!

A dlaczego chcesz ukrywać, że jestes dziewicą? Myslisz, że facet ucieknie jak sie o tym dowie? Jeżeli tak zrobi, to będzie czystym frajerem... Powiedz mu...i zobacz jego reakcje..