Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat i 1000 zl na zycie

wyszlam dziś na ulice i zastanawia mnie jedna rzecz

Polecane posty

zobaczylam jak codzień, mase miających mnie nastolatek, takich ladnych , takich zadbanych , w fajnych ciuszkach ( i to nie byle jakich ) siedzialy w centrum handlowym odwiedzaly sklepy robily zakupy ,jadly pizze w dobrych restauracjach. Usiadlam przez chwile na lawce w centrum, obserwowalam je , i nie daje mi to spokoju , skąd no skąd takie gowniary czerpią kase? myslicie ze od rodziców ? ja 25 latka , pracująca w zyciu nie mialam takich ubrań jak one !!

Gość Tomek z bagien
to galerianki,obejrzyj sobie film

Gość dcaqdca
To sa dziwki,ktore za kupno jakiegos ciucha,gadzeta,za kase daja kazdemu tyłka.

Gość LadyMorgana33***
Może są"galeriankami"? Byłam dzisiaj na tym głóośnymfilmie poruszającym ten temat ...

Chyba was pojebało z tymi Galeriankami. Byłem dziś w Arkadii, pracuję koło Blue City i tam zaglądam i nigdy nie widziałem, żadnych Galerianek.

myślicie ze one maja sponsorów ? powiem wam ze naprawde niezle odpicowane, takie mlode kur..ewki, niby ladne nogi, ladny biust, ale z mojego punktu widzenia nadają sie tylko do jednego. Nie wiem dlaczego faceci zwracają na cos takiego uwage? Jak ja patrze na taką dziewuche to nawet mi dziewczynie zdarza sie pomyslec ze to zdzira !!

Gość ulala***
Jestescie jakies glupie za przeproszeniem?? Czy wszystkie dziewczyny ktore fajnie i modnie sa ubrane, uzywaja dobrych kosmetykow to od razu galerianki?? :/ chyba zyjecie w jakis niskich sferach... Ja mam 17 lat i nie wstydze sie powiedziec ze na wszystkie ciuchy, kosmetyki i inne przyjemnosci dostaje od rodzicow i co pewnie tez byscie uznaly mnie za galerianke :/

w takim razie czy facetom podobają sie zdziry ? i młode kur...ewki ?

Gość nie chodzi
o zawiść ale o sam fakt istnienia pewnego zjawiska,,,

ale mi chodzi wylącznie o takie dziewczyny które naprawde kuszą, mocny makijaż , jeansy dobrze przylegające do ciała, opinające pupe, golly brzuch, aż emanują seksem! a są naprawde bardzo młode obserwowałam i nie bylo faceta co by sie za taką nie obejrzał !! dla mnie to dosc bulwersujace zachowanie, zrowno tych dziewczyn jak i facetów !!

Gość h.ioliol
NIestety,w dzisjeszych czasach 60% nastolatek dobrze ubranych i szastajacych kasa to zwykłe dziwki .

Gość ulalala***
O my god jak mozna w taka pogade chodzic z golym brzuchem to po pierwsze a po drugie chyba wydaje im sie ze sa super seksowne a to poprostu niegustowne i nieestetyczne a faceci to niestety wzrokowcy wiec sie obejrza ale na pewno tylko w jednym celu...

Gość fkfkkffkkf
Bosh, głupaś panna jak nie wiem i zazdrość cię zżera. Popatrz trochę szerzej niż na te panienki. Z miesiąca na miesiąc jest coraz więcej drogic samochodów na ulicach, coraz większe tłumy w sklepach, przy kasie itd. Ludzie robią zakupy za kilkaset zł. I ci ludzie wyobraź sobie mają dzieci. I w te dzieci ładują kasę. Społeczeństwo się bogaci. Nie każdy pracuje za 1000 zł.

Gość
no i co z tego że w jednym celu, ? od rozmów mają innych facetów ..:(

to co wychodzi na to ze ja taka glupia jestem ze za 1000 zł pracuje :) inni sie bogaą a ja klepie biede,i nigdy mnie na nic nie stac :) nie zazdroszcze nikomu, poprostu duzo obserwuje i analizuje ciekawa jestem tego faktu dlatego pisze o tym

Gość t7998ty8ty
wczoraj moj kolega 21 letni przyjechal pokazac mi swoje nowe (uzywane) auto za 20000 ktore kupil mu tata :) no coz widzisz niektorzy rodzice daja kase dzieciakom ;)

Gość nie wszyscy rodzice sa bogaci
Nie przejmuj się autorko Ty zyjesz skromnie ,ale uczciwie.Wiele małolatek ,to galerianki.Nie wyobrazam sobie życ z takim sumieniem jak one.......................