Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkaie nowe w londynie

prad na kluczyk

Polecane posty

Gość mieszkaie nowe w londynie

mieszkam w londynie,przeprowadzilam sie do nowego mieszkania i tam jest prad na kluczyk, ktory trzeba doladowac i mam pytanie, czy w ten sposob bede placic wiecej, bo mam wrazenie ze te pieniadze uciekaja bardzo szybko

Gość raczej drozej to wychodzi
niz z rachunkow :O

Gość mieszkanie nowe w londynie
no właśnie jest drożej i juz sie załamałam

Gość raczej drozej to wychodzi
a nie mozesz placic normalnie, rozliczajac sie z rachunkow? Wiem, ze moi znajomi mieli te przedplatowe liczniki i przeszli na rozliczenia rachunkowe.

aby rozliczac sie rachunkowo to trzeba zmienic licznik?? czy to sa duze koszta??

Gość mieszkam w okolicy
w poprzednim miejscu zamieszkania miałam prąd na kluczyk i nie wychodziło mi drożej niż teraz na normalnym liczniku. Może masz drogiego dostawcę?

Gość sprezynka123
ja mialam na "kluczyk co prawda nie w londynie .ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia.jak napisal poprzednik moze masz drogiego dostawce.my mielismy powergeon i srednio schodzilo nam 1 funt na dobe ( + ; -) przy trzech telewizorach ,jednym laptopie,pralka lodowka - normalnie i elektryczny prysznic .zaznaczam ,ze 4 osoby dorosle mieszkaly w tym mieszkaniu.takze zastanow sie nad zmiana tym bardziej ,,ze wybor jest ogromny. a jesli bardzo upierasz sie przy zmianie na rachunki skontaktuj sie z landrordem i to chyba nic nie kosztuje o ile wtedy nie zmieniasz dostawcy ale na sto % nie jestem pewna .powodzenia

bardzo dziekuje wszystkim za wypowiedzi, nie wiem jeszcze jakiego mamy dostawce, jestesmy w trakcie przeprowadzki(ale juz zauwazylam jak pieniadze znikaja) trzeba bedzie cos z tym zrobic. dziekuje bardzo.

Gość nigdy nie wiesz
jak placisz za prepaid. W rachunku masz rozliczenie. Ja bym w zyciu nie poszla na uklad: najpierw place potem usluga, zawsze odwrotnie musi byc :-)

Gość mieszkam w okolicy
nigdy nie wiesz - czego nigdy nie wiesz? Przecież masz normalny licznik i dostajesz normalne rozliczenie