Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsii

Bóle

Polecane posty

Gość tipsii

Hej.. No wiec chodzi o to ze od dwoch dni strasznie boli mnie brzuch ale tak inaczej niz bole miesiaczkowe..az mam wrazenie ze bede wymiotowac... dodam ze biore tabletki atykoncepcyje(4 opakowanie) i nie wiem czy to od nich..wczesniej nic mi nie bylo...zastanawiam sie juz nawet ze moze w ciazy jestem..ale to chyba raczej malo mozliwe..bylam nie dawno u lekarza i nie wykryl nic nieprawidlowego..wiec juz sama nie wiem...przejdzie mi to ..nie wiem co robic..

Gość może na czczo zjadłaś
tabletkę, albo to właśnie nadciąga grypa żołądkowa

Gość tipsii
tez wlasnie sie zastanawialam ze to moze jakas grypa..a pare dni przed wystapieniem tych boli szczepilam sie na grype..wiec znajac moje szczescie to napewno teraz chora bede..

Gość Animka91
często bywa tak że niedługo po szczepieniu chorujemy bo organizm słabnie by te przeciw ciała czy co tam mogły zaczać działać a tak poza nawiasem to jeśli bierzesz tabletki anty to jest to bardzo mozliwe ja też tak miałam tylko ja się ruszać nie mogłam było mi niedobrze bałam się wstać bo myślałam że zwymiotuje głowa do góry nie długo powinno przejśc życze powodzonka trzymaj się :)