Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

powroty do eks

Polecane posty

Gość ewelina001

moim probemem jest to ze rozstalam sie z facetem po 5 latach z jego winny poznal inna i nagle przestalo mu na mnie zalerzec nie jestesmy juz ze soba kilka miesiacy a powrotow juz bylo kilka (2) wiec to rzecz jasna ze nie powinma sie nad tym zatanwiac i powiedziec wkoncu dosc. ale on piszedo mnie jak bardzo tera wie ze jestem kobieta jego zycia ze chce wzjasc slub chce zalozyc rodizne ale czy wierzyc mi w to ? bo porusza takie tematy ze czasmi wydaj mi sie ze zrozumial .

Gość bzdura on niczego nie zrozumia
l, a ty tym bardziej. on umiejetnie toba manipuluje, a ty wyobrazasz sobie, ze sie zmienil. czlowiek sie nie zmienia dzieki temu, co pisze. to niemozliwe. moze przybyc mu kilka zmarszczek ale na pewno niczego nie zrozumial. amen.

"bo porusza takie tematy ze czasmi wydaj mi sie ze zrozumial ." a czy czasami nie płacze ci do słuchawki w telefonie ? :P

Gość ewelina001
tez to wiem i pewnie jak bym miala komus doradzic tez bym to samo powiedizla ale kiedy chodiz o mnie to nie jest taki latwe... :(

Gość ewelina001
przez telfon nie rozmwiamy ale jak piszemy na gg to mowi mi ze lzy mu leca i zaluje bardzo ale chyba mnie to juz nie rusza ...

A ty Ewelina to dziś cos chyba wypiłaś bo tak paluszki ci "nietrafiają" jakos w klawiaturkę... ;-)

Gość ewelina001
chodiz o to ze poruszajac takie tematy to znaczy ze zorzumial to co stracil i chcialby przez to pokazac jak bardzo mnie kocha i ze chce sie zaongazowac i zaczac zycie od nowa

ale jak piszemy na gg to mowi mi ze lzy mu leca " STANDARD :) pozniej zaczną sie żale jak to mu zle w życiu i jak to jest nieszczęsliwy :)

ze chce sie zaongazowac i zaczac zycie od nowa" miałaś na myśli zonanizować :P