Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaas

dziwna wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaas

na poczatku sierpnia mialam bakteryjne zapalenie pochwy, charakteryzujace sie wodnistymi uplawami i niemilosiernie smierdzacymi. Na wizycie kontrolnej juz po leczeniu lekarz stwierdzil ze jest wszystko tip top i pochwa czysta Dzisiaj jednak zauwazylam, nie na majtkach tylko na palcu gdy sie tam dotknełam takie geste cos wygladajacego jak ser topiony! nie wiejski... jak to jest przy grzybicy, tylko taki topiony. Nigdy jednak czegos podobnego nie mialam. oprocz tego zadnych dolegliwosci nie mam. nic nie smierdzi i ani nie swedzi oraz tez nie piecze i nie ma zaczerwienienia. od 3 dni uzywam takich globulek bez recepty vaginal, moze to od nich ta wydzielina??? tylko ze te globulki sa takie zolte. prosze pomozcie mi jakos, bo do lekarza ide dopiero w czwartek :(

Prawdopodobnie to od globulek. Zauważ że te globulki mają też zawartość, która niekoniecznie jest zólta i w połączeniu z Twoja wydzielina moze dawac taki efekt

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaas
no nie wiem, bo oprocz tego bialego wychodzi tez to zolte po zazyciu globulki.... czyli mam i biale cos i zolte od globulki.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
hiv? dlaczego niby hiv?