Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Marcin 24

pytanie do kobiet w wieku 20 - 30 lat

Polecane posty

hej prosze Was drogie Panie o wyrazenie swojej opinii na temat depilacji nog przez faceta. Jesli facet jest wysportowany dba o siebie dieta cwiczy pracuje i okazuje wiele milosci, zrozumienia dla swojej kobiety. Zawsze jest dla niej oparciem. To czy mialybyscie cos przecwiko temu, zeby golil sobie nogi tors brzuch pachy miejsca intymne?????? prosze Kazda z Was o wyrazenie swojej opinii. dziekuje pozdrawiam Marcin

Gość marze
o tak zadbanym facecie

Gość wszytsko tylko nie nogi
!!!moj facet goli sie caly ale nog bym mu nie pozwolila w zyciu kurwa jak panna by wygladal

Gość marze
bo akurat mam faceta ktorego trudno w ogole do lazienki zaciagnac. Jestem na etapie wykopywania go z domu. Nastepny bedzie sie golil calutki :)

Jak bym takiego zobaczyła to nie wiem co bym zrobiła. Chyba najpierw bym parsknęła smiechem, a potem puściła pawia.

ooo to wspolczuje. ja uwazam ze facet powinien byc zadbany... tym bardziej jak zalatwia sporo interesow spotyka sie z wieloma ludzmi... itd a przede wszytskim dla sobie dla wlasnej wygody i szacunku do samego siebie

Gość marze
tez tak uwazam, tylko jak ktos jest leniem smierdzacym to nie pomoze nic. Moj (jeszcze) facet to potrafi nawet kilka dni sobie pyska nie ogolic. Wyglada jak Rumcajs. Zadne prosby ni grozby nie skutkuja Winie tutaj jego rodzicow. Higieny nalezy uczyc sie od dziecka.

hej Marcin,co się przejmujesz babsztylami,które pewnie jedynie ogolone nogi odróżniają of facetów... Gól sobie,jak chcesz,to Ci męstwa nie ujmie,tylko się nie maluj ;)

widze ze Pan Jarrek jeszcze do przedszkola chodzi... i brak mu bardziej kulturalnego slownictwa. Pewnie Pan jarek jeszcze pije pali - zdrowia zycze. ja takich rzeczy nie robie...

a dziękuję ;) również jestem załamana ilością jadu, wylewaną na siebie "bezinteresownie" ... cecha Polaków? podejrzewam,że głównie

Gość czy ty masz coś z głową
ooo to wspolczuje. ja uwazam ze facet powinien byc zadbany... tym bardziej jak zalatwia sporo interesow spotyka sie z wieloma ludzmi... itd a przede wszytskim dla sobie dla wlasnej wygody i szacunku do samego siebie chyba interesy załatwia się w stroju oficjalnym więc jakie mają znaczaenie włosy na nogach których i tak nie widać?????? A jeśłi chodzi o szacunek do samego siebie to chyba raczej jego brak. Bo nie wiem czy normalny zdrowy chłop nogi sobie goli . . . Może jeszcze faje se utnij dla szacunku do samego siebie

mysle ze jeszcze wielu polakom brakuje kultury... szczegolnie za granica. Poza tym u Wiekszosci polakow jest brak otwartosci na zmieniajace sie trendy. Mysla stereotypami. aaaa wlasnie jeszcze do pana jarka :) zapewne pan wie ze bardzo duzo kobiet w okresie jesien wiosna nie goli nog powyzej kolan?? - w takim wypadku chce pan powiedziec ze kobiety sa...??? tez w jakis sposob dziwne?? ja uwazam ze nie - kazdego indywidualna sprawa - ja wiem ze depilowanie ud sprawia duzy bol a golenie maszynka szybko podraznia skore przy odrostajacych wloskach - wiec wcale sie nie dziwie -- mimo to mysle ze panu jarkowi by to przeszkadzalo...

Gość to pachnie
metroseksualizmem, a metroseksualizm to ciotowatość, czyli zero męskości.

Gość do mr. marcina 24
Ja bym chciała, żeby facet przede wszystkim golił pachy. Bo spocone włosy w tej okolicy, szczególnie w lecie napawają mnie obrzydzeniem. Nie wiem, jak z nogami. Chyba raczej bym nie chciała.

Gość moim skromnym zdannniem
chciałabym żeby golił pachy, i przycinał włosy łonowe, ale golenie nóg przezfaceta to już przegięcie...

Ale DLACZEGO to jest gejowskie? Jakieś objawy, argumenty? Facet ktory depiluje cialo ma uciskany nerw między palcami który odpowiada za orientację? brak tolerancji a na silownie poszedles dlatego zeby sie dowartosciowac?? wiele osob tak robi :) - ponoc kiedys im mocno w szkole dokuczali :)

Jeśli mowa o stereotypach, to stereotypem tez jest myślenie, że włosy mają cokolwiek wspólnego z higieną - jedynie w zasadzie golenie włosów pod pachami pomaga w zachowaniu higieny, reszta to efekt kosmetyczny, a nie higieniczny. Nawet jeśli chodzi o włosy w miejscach intymnych, które jak sie okazuje chronia nas przed infekcjami tam - mówie o kobietach w tym momencie. Stereotypem jest obecnie że kobieta zadbana musi byc ogolona, podobnie jak stereotypem jest że facet który sie goli to gej.

Pytanie tylko gdzie męskość w takim facecie. Ja nie wiem ale dla mnie to jest chore. Myślałeś zeby sobie cyce doprawić i wyskoczyc na miasto w sukience? Dla mnie to jest pedałowo na maksa. I to jest chyba własnie brak szacunku dla siebie - robić z siebie posmiewisko