Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEs25

Zsunęła się, proszę o porady

Polecane posty

Gość EwaEs25

Kochając się ze swym partnerem, zsunęła nam się prezerwatywa :( Co gorsze została ona u mnie w środku, żeby było bardziej śmiesznie on w tym momencie skończył akurat, a ja za dwa dni mam owulację wg moich obliczeń..Sprawdziłam czy nie jest przypadkiem pęknięta - nie jest - jeden plus całej sytuacji..Kochaliśmy się w pozycji na jeźdźca, i nie wiem czy to w tym momencie ma jakiekolwiek znaczenie.Tabletki "po" odpadają. Proszę o jakieś porady kobietki :(

Gość no jest ryzyko zajscia w ciążę
I to większe.

Gość proponejszyns
proponuje zrobic test

Gość EwaEs25
Test mogę niestety zrobić po dwóch tygodniach by okazał się skuteczny lub po 6 dniach ale te już są wątpliwe raczej... Eh, głupią małolatą nie jestem ale to już mi taki mętlik w głowie robi, że szok. Ale skoro nie była pęknięta, wylało się wszystko raczej na zewnatrz i trochę jej wystawało ze środka ? :(

Gość EwaEs25
OgnistyPocałunek - tak tylko prezerwatywą, ale właśnie myślę,że może nie jest tak źle skoro ona i tak mi wystawała i wszystko poleciało na doł ? :( już jestem tak zdenerwowana,że szaleję...:(.nie mogę sobie pozwolić na ciązę :(..czemu podobną ? czym się rożniła od mojej?:(

Gość EwaEs25
OgnistyPocałunek - no we mnie tez właśnie została tylko, że wystawała tak jak by była na członku. no wydawało mi się,że wylało się na dół na brzuch partnera :( no i pozycja chyba ma jakies znaczenie bo nie leżałam ;( cholera, ;(

Gość abcabcbac
z tego co opisujesz to powinnas byc spokojna :) jezeli rzeczywiscie tylko sie zsunela a zawartosc została to luzik ciazy nie bedzie:)