Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZ TAK MAM

Pociagaja mnie starsi faceci!!!

Polecane posty

Gość JUZ TAK MAM

Pociagaja mnie starsi faceci do tego stopnia ze mam romans ze starszym od siebie o 12lat meszczyzna!jest cudownie jest batrdziej doswiadczony, meski i to mnie bardzo w nim pociaga.Natomiast moja koleznka jest starsza ode mnie o trzy lata i woli mlodszych mozna powiedziec mlodziakow po 20tce!Mowi ze uwielbia jak doprowadza ich do obledu a ja mam noby trudniejsza sytuacje bo ten facet umie znacznie wiecej ode mnie ale uwielbiam jak uczy mnie czegos nowego ma z tego satysfakcje a ja szaleje na jego widok jego dotyk doswiadczenie....yhm

Gość JUZ TAK MAM
podszywacza dziekujemy!!!

Gość ja tezzzzzzzuwielbiam starszyc
facetow jestem mlodziutka ale lubie zdecydowanie jak facet jest ode mnie duzo starszyyy

ale jaki ty masz z tym problem? ja byłam z facetem 16 lat starszym ale po pwenym czasie róznica wieku zaczyna przeszkadzac

Gość JUZ TAK MAM
ale on jest moim kochankiem a nie facetem na cale zycie.a w czym zaczyna przeszkadzac???

Gość JUZ TAK MAM
ja mam 24lata on 36

Gość też tak mam a wy
:(

Gość JUZ TAK MAM
odpowiada mi daltego ze jest on bardzo zadbanym facetem, wyglada tez dobrze jak dla mnie jak by dopiero skonczyl 30laat bardzo dba o mnie jest nam super w lozku jedyny minus ale mi nie przeszkadza ze z mlodszym mozna bylo kochac sie raz za razem a on juz potrzebuje dluzszej regeneracji ale jest dlugodystnsowcem wiec po pierwszym razie jestem wykonczona!

to jest cecha starszych facetów że lubią przedłużać akt długo a nie bzykać jak królik i co chwilę się spuszczać a kobieta właściwie nie wie o co mu chodzi bo nic nie czuje szczególnie ta młoda , te starsze natomiast wolą wytryski bo czuja się bardziej spełnione jako kobiety które już wchodzą w "odpowiedni " wiek

Gość JUZ TAK MAM
do jakis tam facet Ty chyba masz jakies tam dosiwadczenie tak czuje?ile masz lat?

Gość JUZ TAK MAM
bardzo bym chciala zamienic kilka zdan z ludzmi ktorzy sa w takich zwiazkach mlodsza kobieta starszy facet i dlaczego tak wybrali ?

Gość JUZ TAK MAM
a wiec jest ktos?kto chcialby pogadac spytac o cos?

Gość nie mam nic do powiedzenia
:(

Gość JUZ TAK MAM
szkoda:)

Gość ja tez mammm starszego faceta
Jest boski!!!tacy meszczyzni pomagaja dojrzec chodz jest bardzo rozywkowy ale jestem po nie udanym zwiazku z facetem ktory byl rok ode mnie starszy i czuje roznice ten jest starszy o 12lat.Pomimo tego ze starsi nie sa tacy wylewni i bardziej opanowani ale w lozku podoba mi sie jego dosiwadczenie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale wie jak dotknac wie jak zrobic dobrze uwielbia spontany gdzie na łonie natury i to jest piekne czasem jezdzimy gdzies sobie spimy w hotelach jest naprawde inaczej

Gość Do JUZ TAK MAM
Mężczyzną analfabetko... Tak to jest jak gówniary pis ą na forum i seks im tylko w głowie

Gość JUZ TAK MAM
pomylka i nie jestem gówniara

Gość frentii
Nie podniecaj sie tak, takich przypadkow jak ty sa tysiace i nikt nie robi z tego wielkiego halo:O

Gość koro1234
ja mam partnera o 30 lat starszego ale nie oddam go nikomu.On jest tylko moj choc jest zonaty a ja jestem ta druga on jest boski ijuz on mnie kocha a ja oddam za niego zycie