Gość Page Napisano Październik 4, 2009 Boze, mam 18 lat, i napewno nie jestem staroswiecka, ale 14 na seks?! przeciez, wy 2 lata temu okresu dostalyscie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 też dostałam okresu jak miałam 12 lat.. ale do seksu mi się nie śpieszyło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 a ile takie tabletki kosztuja i czy mozna je dostac na recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 Ale czemu nie wezmiesz tabletki po?? Kosztuje okolo 150 zł, a jak gumka wam pekla to mozliwe ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Ale on sie we mnie nie sposcil a ja bylam 2 dni po okresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 Jasne ze na recepte, i masz juz niewiele czasu bo dzialaja do 72 godzin po stosunku! O ktorej dokladnie uprawialas seks?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 ciekawe co na to powiedzieli by Wasi rodzice. przeciez w waszym wieku to nie stale zwiazki, ja jestem z chlopakiem 3lata a 1 kochalam sie z nim rok temu! Jeśli już sie za to wzięłyście wiedzcie jakie są konsekwencje tego. Ja sama sie boje ze moge byc w ciazy ale lepiej miec te prawie 19 niz 14 ;/ ! Mam nadzieje ze mój wynik testu jest na prawde wiarygodny.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 gdzies tak o 15:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 no to masz nie wiele czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 kobieto ja nie mam tyle kasy zeby kupic sobie tabletki a jak Piotrek (moj chlopak) sie we mnie nie sposcil i ja bylam 2 dni po okresie a zazwyczaj mam co 30 dni okres to bede czy raczej nie w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 no to jaka Ty chcesz otrzymac pomoc żeby w niej nie być ? Dziewczyno załamujesz mnie po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 no to nie wiem czy nie jest zapozno ... :/ mozesz jechac do szpitala, isc na ginekologie i prosic...ale watpie bys byla na tyle odpowiedzialna... to jest chociaz twoj chłopak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 powiedz mi tylko czy jest szansa no to ze bede w ciąży czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 szansa jest zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fioleczka89 Napisano Październik 4, 2009 Dziecko zastanow sie nad tym co robisz. Masz 14 lat, uprawialas juz sex! Mam nadzieje ze nie bedziesz w ciazy bo nie zaslugujesz na dziecko. Jestes za glupia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 mam taki kalendarzyk co pisze kiedy mam dni suche i mokre i w piatek mialam dzien suchy no do nie powinnam byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Fioleczka89 przyznaję Ci rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 ale masz nie regularne miesiaczki tak? wiec ten kalendarzyk raczej cudów nie zdziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 To ze mozesz nie byc, jest przeciez mozliwe. Kobiety sie latami staraja i nie maja dziecka, (biedne) ale duzo jest wpadek. Ale nie wiem, jak mozesz liczyc na szanse ze nie jestes :/ naprawde nie chce ci wrzucac, ale to jest ponizej krytyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 znaczy sie zawsze mialam regularnie tylko przez 2 ostatnie miesiaca mi sie spoznial a 2-5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 ja rówzniez mam nadzieje ze ani Ty ani ja nie jestesmy w ciazy. u mnie to juz raczej pewne mimo ze brak okresu ale wierze ze przyjdzie :) a Tobie życze bys podejmowała na przyszłośc przemyslane decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 poczekaj 2tyg i zrób test skoro nie stac Cie na tabletki .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 trzeba myslec pozytywnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 jednak na Twoim miejscu wybralam bym sie do gina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Też tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 Trzeba myslec pozytywnie?? Poprostu bez komentarza, czy ty zdajesz sobie sprawe ze mozesz miec dziecko? A masz 14 lat, nie jestes nawet dlugo z tym chlopakiem, bo jestes zamoloda... To jest najnormalniej puszczanie sie ledwo nastolatki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 z chłopakiem jestem rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 masz swojego ginekologa by do niego zadzwonic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byron de drift 0 Napisano Październik 4, 2009 dziwny masz mail 14-letnia matko...a 76 w twoim nicku? rocznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Nie, nigdy nie byłam u ginekologa ale moja mama ma swojego ginekologa ale on dzieci raczej nie przyjmuje w Mysłowicach sa ginekolodzy dzieciecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach