Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papergirl76

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Page
Boze, mam 18 lat, i napewno nie jestem staroswiecka, ale 14 na seks?! przeciez, wy 2 lata temu okresu dostalyscie,

też dostałam okresu jak miałam 12 lat.. ale do seksu mi się nie śpieszyło..

Gość Page
Ale czemu nie wezmiesz tabletki po?? Kosztuje okolo 150 zł, a jak gumka wam pekla to mozliwe ze jestes w ciazy

Gość Page
Jasne ze na recepte, i masz juz niewiele czasu bo dzialaja do 72 godzin po stosunku! O ktorej dokladnie uprawialas seks??

ciekawe co na to powiedzieli by Wasi rodzice. przeciez w waszym wieku to nie stale zwiazki, ja jestem z chlopakiem 3lata a 1 kochalam sie z nim rok temu! Jeśli już sie za to wzięłyście wiedzcie jakie są konsekwencje tego. Ja sama sie boje ze moge byc w ciazy ale lepiej miec te prawie 19 niz 14 ;/ ! Mam nadzieje ze mój wynik testu jest na prawde wiarygodny.!

kobieto ja nie mam tyle kasy zeby kupic sobie tabletki a jak Piotrek (moj chlopak) sie we mnie nie sposcil i ja bylam 2 dni po okresie a zazwyczaj mam co 30 dni okres to bede czy raczej nie w ciazy

Gość Page
no to nie wiem czy nie jest zapozno ... :/ mozesz jechac do szpitala, isc na ginekologie i prosic...ale watpie bys byla na tyle odpowiedzialna... to jest chociaz twoj chłopak?

Gość Fioleczka89
Dziecko zastanow sie nad tym co robisz. Masz 14 lat, uprawialas juz sex! Mam nadzieje ze nie bedziesz w ciazy bo nie zaslugujesz na dziecko. Jestes za glupia!

mam taki kalendarzyk co pisze kiedy mam dni suche i mokre i w piatek mialam dzien suchy no do nie powinnam byc w ciazy

Gość Page
To ze mozesz nie byc, jest przeciez mozliwe. Kobiety sie latami staraja i nie maja dziecka, (biedne) ale duzo jest wpadek. Ale nie wiem, jak mozesz liczyc na szanse ze nie jestes :/ naprawde nie chce ci wrzucac, ale to jest ponizej krytyki

ja rówzniez mam nadzieje ze ani Ty ani ja nie jestesmy w ciazy. u mnie to juz raczej pewne mimo ze brak okresu ale wierze ze przyjdzie :) a Tobie życze bys podejmowała na przyszłośc przemyslane decyzje.

Gość Page
Trzeba myslec pozytywnie?? Poprostu bez komentarza, czy ty zdajesz sobie sprawe ze mozesz miec dziecko? A masz 14 lat, nie jestes nawet dlugo z tym chlopakiem, bo jestes zamoloda... To jest najnormalniej puszczanie sie ledwo nastolatki...

Gość Page
masz swojego ginekologa by do niego zadzwonic?

Nie, nigdy nie byłam u ginekologa ale moja mama ma swojego ginekologa ale on dzieci raczej nie przyjmuje w Mysłowicach sa ginekolodzy dzieciecy