Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papergirl76

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Page
no ginekolog dla dzieci.... a uwazasz papergirl ze seks jest dla dzieci ?

to obydwoje jestescie jacys nie rozważni. mam nadzieje ze nie bd w ciązy ale uwazaj na nastepny raz a najlepiej sie do teo nie zabieraj!!

oj dziewucho... i widzisz? tyle stresu przez sex.. potrzebne Ci teraz to??? raczej nie... poczekaj sobie jeszcze.. a nie będziesz miała takich zmartwień.. a to że jesteś z chłopakiem rok.. nie świadczy jeszcze o niczym bo wątpię żeby w wielu 14 lat można by było już być z kimś na stałe... ale to różnie bywa.. życzę powodzenia i przedewszystkim przemyślanych decyzji... a jeśli dalej chcesz się brać za seks zacznij się zabezpieczać tabletkami anty... bo co do chłopaka nie ufałabym jemu w pełni skoro ma 16 lat.

Gość Florka23
Słuchajcie dziewczyny, jest taka sprawa, bolą mnie sutki( nigdy wcześniej tak nie miałam) nie mogę nawet sie dotknać chodzę bez stanika, mam takie mrowienie w podbrzuszu, nie wiem jak wam to opisać, najbardziej to odczuwam jak stoje albo leżę, bardzo nie przyjemne, mam twarz całą w wypryskach, wygladam jak poniemiecki niewypał. ciąglę jestem śpiaca mogłabym cały dzień spać. jesli macie jakies podpowiedzi to dawajcie śmiało czekam na odp

Gość Florka23
Ach zapomniałam powiedzieć, że przytyłam w tydzień 4 kg!!

Gość Page
to dosc banalne :) ale wyglada na okres, jakby woda ci sie w organizmie zatrzymała, plus hormony= wypryski. Zbliza ci sie miesiaczka?

Gość Florka23
okres powiem ci tak jak miałam ores to tego samego dnia bolał mnie zrana brzuch szłam do łazienki i tamponik i tyle żadnych bóli nic wogóle pierwszy raz tak mam. dla mnie dziwne troche wiesz jeszcze nigdy tak sie nie czułam. sutki nie moge się wogóle dotknać koszmar

Gość Florka23
Powiem ci tak zawsze miałam problemy z miesiączkami jak miałam 15 lat lekarz wykrył policystyczne jajniki, od 4 lat bire tabletki anty zeby mieć okres bo strasznie tyłam, i wtedy schudłąm i jest ok teraz odstwaiłam na trochę bo lekarka na mnie pokrzyczała, że przerw nie robię. wiesz ostatnio rok temu na standardowym usg powiedział, że nie ma juz cyst znikneły. a teraz własnie powinnam mieć okres bo tak by wypadało jakos wiesz, i teraz nie wiem wiesz fakt ze nie mam okresu nie jest taki zastanawiajacy dla mnie przed barniem tabletek nie miałam okresu przez 7 lat. czyli od 12 r.ż. martwi mnie to roche wiesz bardzo męczące sa te mrowienia nie moge sie nawet spać ułozyć bo ciągle mi to dokucza, i te sutki koszmar

Gość Page
Wiesz Kochana ciezko mi jest Ci cokolwiek powiedziec, bo naprawde masz skaplikowana sytuacje... Ale to naprawde objawy miesiaczki. Moze akurat w Twoim organizmie cos sie zmienia po odstawieniu tabletek, hormony dzialaja dlugotrwalo... A masz powiekszone piersi? i suktki takie jakby duze?

Gość Page
I czy przypadkiem nie brałas tabletek Diane 35? Powiedz mi ile masz lat, kiedy mialas ostatnio okres, w jakim wieku byla ta najdłuzsza przerwa braku okresu? I kiedy ostatnio zazywałas i jakie tabletki?

Gość Florka23
Czuje sie jak krowa dojna mam sutki na 1/3 pirsi no może troche koloryzuję ale wieksze niż w każdej dotychczasej sytuacji, powiem ci że bola przy zciskaniu tak wiesz w środku po lini prostej. fatk może być opcja miesiączki ale słuchaj mało prawdopodobne w mojej sytuacji, nie wiem wiesz trudno mi cos powiedzieć ale to 1 raz w moim krótkim życiu, wiesz nie mam 15 lat i troche znam swoje ciało i jego zachowania. mam chłopaka i wiesz, młoda tez nie jestem, a z drugiej strony lecieć do ginka i panikę siać żenua

Gość Florka23
zaczełam od logestu potem sylvie, powiem ci że zajebiste tablety na prawde żadnych skutków ubocznych, okres miałam zaraz ci powiem tak ok poczatek wrzesnia i odstawiłam.

Gość Florka23
Mam 23 lata niestety mam juz perypetie z chorobami :), logest i sylvie były jedynymi które nie gryzły sie z moimi lekami na padaczkę.

Gość Florka23
Ja nie miałam przerwy ja poprostu nie miałam okresu miałam jeden może 2 w wieku 12 lat jkoś tak a potem nic potem próbowali wywołać na siłę luteina ale miała tak obfity, że dostałam ataku, więć zrezygnowali, lekarz mi powiedział, że pewnie nie bede mogła miec dzieci, bo mam jajniki policystyczne ale rok temu byłam na usg i nic nie było żadnych cyst, mam bardzo skompikowana sytuacje zdrowotna wiesz

Gość Page
Zatrzymała Ci sie woda w oragnizmie to napewno :) nic strasznego, sa tabletki aqua-femina 30 zł 50 tab. one sa na upuszczenie wody. Piersi przestana cie bolec, wroca do normalnego rozmiaru, a sutki nie beda nabrzmiale i wieksze. Uwazam ze to okres, sa tez skutki odstawiania tabletek... Hormony dzialaja powoli ale dlugotrwalo, akurat mina miesiac od odstawienia i mozesz widziec, pierwsze bolesci, a nie boisz sie naglego tycia po odstawieniu? bo chyba pomogly ci schudnac. nie masz zwiekszonego laknienia?

Gość Florka23
spac mi sie chce ciągle siedze i zasypiam

Gość Florka23
Page nie chodzi o to że przytyłam wiesz ale jak popdniosę tłuszczyk bo strasznie miw brzuch poszło, to mam taki nabrzmiały jakby mi macica miała w brzucha wypaść wiesz podnieś mie na duchu troche bardziej proszę :(

Gość Page
Ej sluchaj to nie bedzie nic strasznego :) mowie ci, normalne zatrzymanie wody. Przemiany jakies hormonalne, mam to co miesiac przed okresem :) biust wroci do normy, to nie trwa dluzej niz 5 dni. a razem z tym minie zle samopoczucie