Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajka__

Jak rozjaśnić włosy łonowe?

Polecane posty

Gość Kajka__

Mam pytanie. jak rozjaśnić wlosy łonowe - najlepiej trwale. Jestem naturalną blondynką, nawet jasną, ale na dole niestety mam prawie czarne wlosy. Jestem raczej wrogiem golenia się – po prostu z wloskami jest kobieco, poza tym mam tego farta, że są dość rzadkie i nie chce zeby mi ich przybylo. Ale czarne wlosy u blondynki ie wygladaja zbyt ładnie i niestety widac je jak kostium kąpielowy się zamoczy (lubie jasne kostiumy). Często chcodze na basen i widze inne dziewczyny pod prysznicami. I przyznam ze na ogół blondynki mają nieco jasniejsze niż ja i to wyglada normalnie. Ale od tygodnia chodzi domojej grupy na basen dziewczyna, jasna blondynka (jak iza miko) i ma po prostu jasne wlosy łonowe. Wygląda to super, bo są a ich nie widac prawie. Myślę, że ma naturalne. I tu pytania: Jak rozjaśnić włosy łonowe na jasne (wiem że farbą normalną raczej nie da rady? Czym? Czy to robiłyście – i jaki efekt? I pytanie do blondynek – jaki macie kolor naturalny tam?

Gość głupi epytania głupia odpowied
nie da rady rozjasniać włosów bo fab nie powinno się stosować w okolicy błon śluzowych chyba oczywiste że niepowinnaś robić czegoś takiego bo możesz się nabawić stanów zapalnych pochwy poczytaj co piszą o preparatach do depilacji też nie powinno się ich stosować tam na dole

Gość a do czego
Ci te rozjaśnione włosy łonowe potrzebne? Czyżbyś miała problem z przyjęciem do burdelu, bo chyba facet, o ile go masz, nie jest tak głupi i kretyńsko wymagający, hę? Ta śliczna ruda kobieta ma tam parszywie rude i co, powinna też je rozjaśniać/depilować? http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png