Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem.....nic

test negatywny a miesięczki nie ma?

Polecane posty

mam mały problem, jestem rok po porodzie , miesiączkę dostałam już 3 miesiące po porodzie mimo karmienia piersią, i były one strasznie nieregularne i bolące ale 3 ostatnie już były gdzieś co 30 dni a ostatnia nawet po 27, owulacja miała mniejwięcej 15dc, dziś jest 30 dc a od 4 dni bardzo mnie boli jak na @ do tego nerki ale po pewnym czasie przechodzi i tak do następnego dnia, nie wiem co myśleć testy albo wychodzą neg albo z cieniem drugiej kreski i tak na zmianę, do lekarza narazie nie pójdę, a betety zrobić nie mam jak, najgorsze że już nie wiem co o tym myśleć, wcześniej jak mnie bolało na @ za raz po tym była ateraz boli nawet bardzo ale bol ustaje i przechodzi i następny dzień na nowo, teoretycznie spóżniona jest 3 dni ale równie dobrze jest na razie w terminie, mam dość dużo sluzu, tem między 36.8 a 37 , i do tego bół nerek już sama nie wiem co myśleć, zrobiłam już chyba z 6 testów i na razie nie robie bo mam dość miał ktoś podobnie może to jakieś choróbsko?

dodam że nerki lubią mnie boleć przed okresem ale też w ciązy , wiec to niejednoznaczny objaw, martwi mnie właśnie ze tak bardzo boli jak na @ samo przechodzi a @ nie ma nawet z podpaską chodzę bo wydaje mi się że poleci zaraz,

Gość mysle ze jestes w ciazy
cien drugiej kreski to napewno wczesna ciaza .tez tak mialam

Gość mysle ze jestes w ciazy
gratuluje ja jestem 8 miesiecy po porodzie za kilka miesiecy bedziemy sie starac o drugie .mysle ze lepiej za jednym zamachem wychowac 2 niz potem wracac do pieluch po 4 ,5 latach

szczerze to za bardzo nie chce być w ciąży tylko męczy mnie ten stan , tylko jeden test pokazuje cien w miare widoczny ale cień bo koło różowego koloru to nie leżało a inny nie pokazuje, po drugie jakby zapłodnienie było koło 16 dc to musiałby test wykazać ciąże teoretycznie, już mam dość ja stawiam na jakieś chorobsko raczej tylko jakie