madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 czy test robiony po 10 dniach od spodziewanej miesiaczki jest wiarygodny? wynik wyszedl mi negatywny ale niestety nadal nie mam okresu a moja temp cala wynosi 36,9-37,1. czy moze ona se zmieniac na oczekiwany okres czy cos jest nie tak i test sklamal ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierra 333 Napisano Październik 4, 2009 wczoraj dziewczyny juz Ci pisały! Moim zdaniem test powinien byc wiarygodny! jezeli nadal sie denerwujesz to zrob bete z krwi da 100% pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 to kurcze dlaczego nie mam okresu ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaJagooda 0 Napisano Październik 4, 2009 być może przez stres okres się spóźnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierra 333 Napisano Październik 4, 2009 wyluzuj Kobitko a zobaczysz ze prztyjdzie!! proponuje ci na uspokojenie zrobienie testu z krwi to da Ci na bank odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grest Napisano Październik 4, 2009 ...zamiast siedzieć na kafe idź do ginekologa...i wszystko będzie jasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Październik 4, 2009 zrob sobie goraca kapiel odprez sie, wypij goraca herbate lub lampke wina i wez 2 aspiryny i do lozka.po tym okres powinien sie pojawic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kriistin Napisano Październik 5, 2009 czytalam forum wczoraj dokladnie, w ilu ty postach sie kazdego pytasz o ta sprawe? jest to odrobine wkurzajace... przesadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość page Napisano Październik 5, 2009 jest wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach