Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdhfdhfd

Pytanie o zdjecie

Polecane posty

Gość fhdhfdhfd

Mam pytanko czy do dowodu osobistego zdjecie moze byc wyretruszowane i z grzywką na bok czy nie bardzo ?

Gość fhdhfdhfd
i tylko takie jest wymaganie ? bo ja sie nasłuchałam ze zadnej grzywki , kolczyków ( kolczyk mam w nosie dlatego chce retusz zeby go nie wyjmowac bo mam z tym pro blem ) ale podobno retusz jest niezgodny z prawem ... tak wyczytalam ;O

Gość
kolczyków chyba nie wolno, retusz wiadomo że bez zmieniania rysów twarzy :] tylko wygładzenie skóry itd . :]

Gość fhdhfdhfd
no kolczyków to wiem ze nie wolno ale jeszcze zastanawia mnie ta grzywka

Gość
fotograf bedzie wiedział, najwyżej zaczeszesz troche na bok ? ale podejrzewam że można :] no bo jak masz prosta króta i niewycieniowania to musiałabyś spinać :O

Gość fhdhfdhfd
A to chyba nie bd problemu nie mam na prosto :P tak na bok troche :P A co tam u Ciebie Przerwo :P ? Z tego co wiem to juz chyba studia zaczęłas :)

ee.. ja też tak miałam i mi zrobili fotkę do dowodu z prostą grzywką :) tylko włosy musiałam wziąć za ucho.. kolczyki w uchu i w nosie mi wyretuszowali, bo też nie chciałam wyjmować :P

Gość
XD :] sami znajomi :classic_cool: ;] no tak niby troche zaczełam ;] dzisiaj jestem zbyt zrownowazona psychicznie żeby o tym wiecej napisac ;]

Gość fhdhfdhfd
Aha :) Chcialam tylko zapytac czy cieżko jest jak Ci idzie :P bo mnie to niedługo czeka :P

Gość
ale jak dziennie to raczje nie domnie ;] zresztą to dopiero początek.. róznie moze być na co chcesz isc ? :]

Gość fhdhfdhfd
to dziwne ale jeszcze nie wiem xD a nie zostało mi duzo czasu ;/ a Ty na czym jestes ?

Gość
3 klasa, lo 4 tech ?:] spoko jeszcze masz culetński rok ja jeszcze kilka tygodni temu tez nie wiedziałam na czym bede ;] kierunek wole przemilczec ;] w ramach zaszyfrowania i utrudnienie indetyfikacji ;] ale myślisz juz nad czyms ?:]bardziej human? cos scisłego ?

Gość fhdhfdhfd
3 Klasa LO :P Myślałam nad czymś zwiazanym z biologią ... ewentualnie pedagogika :P ale odradzają mi :P