Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Battie

mój facet pisze z jakąś koleżanką mam jej numer jak ją sprawdzić???

Polecane posty

Gość Battie

on mi powiedział o tym, że pisze i wogóle ale wiecie jak to jest wolę wiedzieć na czym stoję.Spisalam jej nr z jego telefonu i teraz chciałabym jakoś wybadać co między nimi jest.Ma ktoś jakiś pomysł???

jesli masz jakies watpliwosci gadaj z facetem, bo podejrzeniami i knuciem za jego plecami zatrujesz związek - sprawdzone niestety.. zapytaj go poprostu co jest miedzy nimi o czym pisza, czy jest dla niego wazna itp. jesli sobie nie ufacie to tez nie ma sensu czegos takiego ciagnac bo psychika w koncu wysiadzie.

Gość Battie
a jak myślisz to normalne że facet który ma dziewczyne pisze z inną?

Gość a ty piszesz wyłącznie do
niego? W ogóle nie masz kolegów? To chore jakieś, bo uważasz, że jak facet jest z toba, to nie wolno mu się odzywać do żadnej koleżanki. To związek czy niewola? A jak jesteś zazdrosna, to weź się za siebie, bo to twój problem. Skoro mu nie uwasz, to są dwa wyjścia. Bezludna wyspa, albo bycie bez faceta. Nie ma zaufania - nie ma związku. Proste jak drut

Gość Battie
w sumie masz rację, ja czasem też piszę z kolegami.Po prostu mnie takie chwilowe wątpliwości naszły.

uwasz=ufasz :)

coz moj facet ma kolezanki, tak jak i ja mam kolegow - tak powinien wygladac zdrowy zwiazek. to tez zalezy o czym pisza, czy poznal ja ostatnio i umawiaja sie na potajemne spotkania? a moze to kolezanka ze szkoly czy skads tam?

tym bardziej, że facet poinformował cię o tym, a nie pisze w ukryciu. Dziewczyno, ogarnij się. Przecież to normalne mieć znajomych i odzywać się do nich. A zazdrość to bardzo brzydka cecha i należy z nią walczyć :)

Gość Battie
ona jest sporo młodsza chodzi jeszcze do szkoły a mój facet ma 24 lata.Nie spotykają się tylko piszą.Raz przeczytałam smsa od niej, pisała o takich codziennych rzeczach bez żadnych zwrotów, które mogłyby wzbudzić moje podejrzenia.

troche zazdrosci to zdrowy dodatek, ale bez przesady. skoro facet sie przyznal to teraz ty nawiaz do tej rozmowy i skoro czujesz sie zagrozona to wypytaj o nia. skad ja zna, co ich laczy i wszystko co Cie interesuje, jesli nie ma nic do ukrycia nie powinno go to zdziwic. To Twoj facet i czujesz sie pewniej jesli wiesz o jego znajomych tak samo jak i on zapewne chce wiedziec o Twoich.

Gość Battie
dzięki za rady, na pewno z nim pogadam

A ile masz lat?To chyba naturalne,że nawet ludzie w związku mają koleżanki,kolegów,że spędzają z nimi czas,spotykają się,rozmawiają.Nie panikuj,nie siej niepotrzebnego zamieszania bo zrazisz do siebie chłopaka:)