Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka__1981

Jak namówić faceta na eksperymenty w łóżku

Polecane posty

Siema, Od 4 miesięcy mam nowego partnera. Układa Nam się dobrze jednak ja nie jestem do końca ustatysfakcjonowana Naszym życiem w łóżku. Zawsze lubiłam eksperymenty i moim dotychczasowi partnerzy mieli własne pomysły jak i chętnie przystawali na moje. Jednak obecny partner, którego bardzo kocham nie jest tak frywolny w łóżku jak ci, z którymi sypiałam do tej pory. Nie mogę go nakłonić do żadnych eksperymentów. A bardzo lubię zabawki w łóżku, seks oralny, i analny. A kiedy mu o tym wspomniałam to powiedział, że może to przemyśleć ale o seksie analnym to mogę już zapomnieć, bo jego to nie kręci - a ja bardzo lubię poczuć penisa w mojej drugiej dziurce a wibrator w pierwszej. Pomóżcie mi jak mam go nakłonić do bardziej śmiałych zabaw. Dzięki.

Gość ewrfw4e
werka__1981 masz normalnego faceta,bo seksu analnego nie lubi,a ty masz cos z głowa,bo analny lubisz

Gość miunio
jak ci nie odpowiada to se zmien proste, a jak nie chcesz zmieniac to szanuj jego wybory

Gość xymox
a może spotkanie w 3 ?

Nie chcę innego faceta. Kocham go i jest dla mnie wszytskim. Jednak seks jest dla mnie równie ważny. I nie potrafię ani nie chcę rezygnować z czegoś co sprawia mi przyjemność.

Gość wsadz se mietle
dupe

Gość truskawkaaaaaaaaaaaaa
a mówiłaś mu w ogóle że to sprawia Ci taką przyjemność i to dla Ciebie ważne? w większości sytuacje są odwrotne, facetów nie trzeba namawiać, to oni namawiają :P ale seksu oralnego tez nie chce? może jakoś powoli, od czegoś mniejszego i jemu się spodoba?

Gość Adam6693
Mnie to byś nie musiała na o nic prosić to normalka !

Gość EwaO
Masz normalnego faceta a ty jestes po prostu jakaś dziwna. Anal jest BE. Jak możesz tu mówić ze anal sprawia ci przyjemność. Przecież to kompletna bzdura. Rozumiem że eksperymentowac to można próbując róznych pozycji. Osobiście to polecam z nogami na pagonach bo jest głębokie wejście i maksimunm satysfakcji dla obojga. Tyle ze ta pozycja jest idealna dla wyprodukowania dzidziusia. :D odwiedź stronę www.agnieszka.com.pl

Werka, nie słuchaj zakompleksionych zakonnic i harcerzyków, którzy piszą Ci, że anal jest Be. Jesteś super normalna, może poza tym, że piszesz, że kochasz faceta i że jest dla Ciebie wszystkim po 4 (!) miesiącach. Żenua, nie wierzę Ci, nie ma szans, żeby po czterech miechach wiedzieć wszystko. Zresztą, nie rezygnowałbym z anala dla kogoś, kto Ci mówi, że możesz zapomnieć, bo jego to nie kręci. Facet, który nie lubi wygibasów w łóżku to musi być mega nuda. Jak będziesz rozpaczliwie tęsknić za dobrym analkiem i konkretną inwencją w łóżku, napisz do mnie mail. Pozdro!!

Gość autorko czyli Ci wszyscy
partnerzy trzymali kutasa w Twoim tylku a wibrator w cipce? I tak sie dziwie ze ten facet jest z Toba jeszcze. Nie zmusza sie nikogo do takiego seksu. Masz problem ale to twoj problem a nie jego, facet jest normalny...nie kazdemu musi odpowiadac wyuzdany seks.

Gość do werka__1981
przeciez anal boli, jak cie to moze krecic? ilu facetow juz ci do tylka wkladalo?

żebym ja miał takie problemy ze swoją :O jesteś chyba marzeniem faceta... faceci nie są skomplikowani... nie musisz go namawiać, a przynajmniej mnie nie trzeba. I do tego lubisz analny... Bajka jak dla mnie, tylko pozazdrościć twojemu facetowi :)

Gość ohydna ohyda
DO: Do werki i innych szmat - jesteś kobietą czy facetem?? bo to kluczowe

ewrfw4e... bez komentarza. Ja uwielbiam analny... a za drugą dziurką przepadam, poprostu mam hopla na jej punkcie, jestem chyba jakimś fetyszystą :P mógłbym wylizywać ją bez przerwy

Gość do kubaxx
a ja bym nie chcial kobiety, ktorej ktos cos do tylka wkladal

Gość do kubaxx
jestem prawiczkiem

Nie ma na świecie lepszego uczucia niż wiedzieć, że koleś, którego nie lubię, chodzi ze szmatą, którą analnie traktowałem i potem brała z powrotem do buzi z połykiem i jeszcze lałem ją twarzy, a ona krzyczała o więcej. Koleś mnie tak denerwuje, że normalnie aż czerwienię się z satysfakcji, jak go widzę :)

Gość do kubaxx
Po prostu mam uraz do analu, jak kiedyś Mietek wsadził mi nagle swojego kutasa. Bolało chyba z tydzień. :(

Gość Apollos srapollos
Nie ma na świecie lepszego uczucia. Rzeczywiście masz się z czego cieszyć. Pewnie tak samo cieszyłeś jape jak lizałeś piczke tej twojej byłej szmacie i myślałeś jak ją wcześniej obrabiali Mbantu Nizimbe z kolegami.

Gość Arafat
Zgłaszajcie posty z reklamą "dyskrecji" do usunięcia. Dość spamu.