Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaaaassss

pomozcie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Justynaaaaassss

Nie moge wytrzymac ztym psem. Jak sa rodzice w domu to wszystko ok slucha sie a jak ich nie ma jestem sama z nia to jest porazka szczeka na wszystkos obie pozwala dlaczego tak jest???!!

Gość uznaje cię za niższą w hierarc
hi poważnie psy wiedzą, że rodzice są jakby przywódcami i słucha się ich

Gość Justynaaaaassss
siedze teraz sama i mi szczeka i normlnie biega i wchodzi na glowe az!!! to ciagle tak jest !!

Gość victoria stillwell
Musisz z rodzicami popracować nad tym aby pies nie traktował cie jako niższą lub równą sobie tlyko wyższa w hierarchii. Moż4esz to osiągnąć np tym, ze przed daniem mu jedzenia sama coś zjesz tak zeby on to widzial - w stadzie napierw posilaja sie ważniejsi rangą, potem ci mniej ważni :)

i kolejny dowód na to, że lubisz robić na odwrót:D aha.. i mówisz ze nie pozostawiasz imienia..:) to pozostaw nazwisko:

tak magnolio :) na odwrot , na przekor....jak zwal tak zwal :)...zauwaz jednak ze nie napisalem co kupilem :P.... czyli napisalem to co chcialem napisac :) to nic osobistego, kazdy przeciez moze sobie cos kupic ......heheh nazwisko :D taaa...:classic_cool:

autorko, przypomnij sobie sławną książkę mały książe..:) musisz oswoić pieska:) Kablu, Ty nie zwykłes zakładac tematów, rozumiem, a ja nie załoze kolejnego, bo znowu powiedzą że sie zakochałam w Tobie:)

kiedys Martynko gdy juz bedziesz calkiem duuuuzia zrozumiesz ze to co mowia inni nie ma znaczenia... robic to co uwazasz za sluszne i rob to najlepiej jak umiesz :) to moje motto

ale ja juz odroslam od ziemi.. i mam swój rozum:) a nie powiesz nam co sobie kupiłes??:) przepraszam za ciekawość:) ale tutaj nikt mnie nie zna, nie rozpozna więc mogę sobie pozwolic na dociekanie:) bo w realnym życiu takie wścibstwo jest nie w moim stylu:)

Gość mode
kopa w d... i za drzwi