Gość cieszmy sie ze tyle nie mamy Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 kobieta w tym wieku jest bardziej doświadczona, ciesz się życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 dziękuję za życzenia ;) dla mnie czterdziestka to granica po przekroczeniu której nie będą się starała o drugie dziecko :( i tylko to mnie trochę martwi... poza tym jestem wesołą staruszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja a ja a ja Napisano Październik 4, 2009 a ja za 4 miesiące kończę okrągłe 40! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja a ja a ja Napisano Październik 4, 2009 i chyba się powieszę z rozpaczy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 Wszystkiego najlepszego to piękny wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
student pedagogiki 0 Napisano Październik 4, 2009 Wszystkiego najlepszego :))! Sto lat :))! P.S Masz tyle lat na ile się czujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elemele 0 Napisano Październik 4, 2009 a co pięknego w czterdziestce? piękny wiek to jest 25 ewentualnie 30. a potem trzeba się katować dietą i ćwiczeniami bo inaczej zmarszczki, brzuszysko, celulit i sflaczała doopa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach