Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia1985-24

Bardzo proszę !Pomóżcie mi odpowiedzieć !

Polecane posty

Gość asia1985-24

Słuchajcie mam (w celach naukowych) poznać opinię innych ludzi na pytania dotyczące autorytetu. Są to tylko 2 pytania i chciałabym żeby każdy kto tu zajrzy podzielił się swoją opinią na temat tych pytań jakakolwiek by ona nie była :) bardzo mi to pomoże w pisaniu późniejszej pracy :) 1) Od jakich okoliczności Waszym zdaniem zależy fakt zmiany autorytetów ? 2) Czy można po utracie autorytetu osobistego odbudować go (i jeśli tak to w jaki sposób, przykłady) Z góry Wam bardzo dziękuje. Jeżeli wyrazicie swoje zdanie, bardzo mi to pomoże. Pozdrawiam Asia.

Gość kaska_789
Odpowiadając na drugie pytanie wydaje mi się, że można odbudować autorytet przez dawanie dobrego przykładu, ponieważ moim zdaniem autorytet traci się wtedy, gdy chce się go ocalić za cenę kłamstwa. Kłamstwo jest zaprzeczeniem prawdy i samo w sobie podważa wartość autorytetu. A w pierwszej kolejności zacznie się dawać dobry przykład, przestając dawać zły dążąc do powagi moralnej, ale także zachowywać się odpowiedzialnie, zgodnie z zasadą prawdy. Jeżeli ludzie zobaczą idące w parze moralność i fachowość, a nie będą dostrzegać różnego rodzaju egoizmów zaczną na nowo ufać nam i coraz bardziej się z nami utożsamiać. Takie jest moje zdanie. Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pierwsze :) nie umiem normalnie :))

Gość asia1985-24
Kaśka, dzięki Ci bardzo :) Każde Wasza opinia jest dla mnie ważna !

Gość asia1985-24
Czy ktoś się jeszcze wypowie ? Bardzo proszę ! To bardzo ważne! :)

Gość asia1985-24
podnosze !

Gość asia1985-24
dziękuję oto następne pytania : -czy autorytetem może być mężczyzna uprawiający sex tylko z nastoletnimi dziewczętami ? -czy uważasz że księża są homoseksualistami i gdzie odbywają polucję dziękuję :-)

Gość asia stuknij się w łep i
odrób sobie sama zadanie

Gość asia1985-24
podszywaczu to nie jest śmieszne! nie czytajcie wypowiedzi powyżej ! tylko te dwa pierwsze pytania są moje !