Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spluwkaabc

plucie do ust

Polecane posty

Gość spluwkaabc

Czy jest tu oprocz mnie jeszcze ktos, kogo podnieca plucie lub wpuszczanie partnerce/owi sliny do ust w trakcie calowania??

Gość spluwkaabc
nic na to nie poradze, ze mnie to pociaga. Pytalem czy jestem odosobniony?? To takie samo wynaturzenie jak polykanie spermy, czy siusianie do buzi. A wiem ze te czynnosci sa czesto stosowane. Moze nie u gowniarzy ale w pozniejszym juz dojrzalym pozyciu sexualnym.

Gość spluwkaabc
a wieczorami podnieca mnie nabijanie się na tatową dzidę :) A wiem ze te czynnosci sa czesto stosowane. Moze nie u gowniarzy ale w pozniejszym juz dojrzalym pozyciu sexualnym

Gość spluwkaabc
a czy ktoras z was lubi takie czynnosci. Lubi pluc facetowi lub lubi kiedy facet jej pluje?

Gość oj danaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja kocham a mam 16 lat

Gość spluwkaabc
uwielbiam tez ogladac filmiki na redtube, spuszczac sie w rklamowke i zlizywac sperme. sa chlopcy, ktorych tez to podnieca?

Gość ja lubie
ale moj facet ostatnio wogole nie chce sie ze mna kochac, a o jakichś bardziej hardcorowych sytuacjach to moge pomarzyć

Gość to zglos sie do mnie
jezeli masz ochote na nietuzinkowy sex z dojrzalym mezczyzna a nie z chloptasiem ktory juz w tak mlodym wieku cierpi na impotencje. No i podstawa to, ze jestes kobieta a nie facetem!!!

Gość xkolo100
ja uwielbiam jak mi sie pluje do ust mmmm

Gość gość
Ja uwielbiam taką wymiane śliny!

Gość marek13mark
Ja też uwielbiam jak kobieta w swoich ustach nazbiera dużo śliny a potem ja otwieram usta a ona całą ślinę wyplunie mi do buzi to jest piękne

Gość gość
A ja lubie gdy kobieta na mnie sika...ale nie poznalem jeszcze takiej

Gość share28
ja tez uwielbiem dawać swoją slinkę dziewczynie podczass seksu ona niestety chyba nie podziela moich upodobań ;(

Gość gość
Mmm cudowne to jest zwłaszcza podczas seksu. . :) a Ja lubię jeszcze jak tak niegrzecznie pluje mi do ust a Ja jeszcze wylizuje slinke języczkiem. .i seksownie ruszam tym języczkiem przy tym: )

Gość gość
Nie długo będę miała seks pierwszy raz z mężczyzną który ma 37 lat a Ja 20 :)) tylko pragnę tego bardzo. Znaczy pierwszy raz w sensie ze mężczyzna w takim wieku. :):) już nie mogę się doczekać jak będzie mnie posuwac.. :)

Gość trochę zboczona
ja to lubie tak jak minetkę podczas okresu i po stosunku-)trochę zboczona jestem,seks analny też nie jest mi obcy,nie na wszystko bym się zgodziła i tylko z moim partnerem

Gość gość
O yak ja uwielbiam jej smak sliny zwlaszcza rano przed myciem zeboe jest bardzo gesta ciagnie sie mi w ustach jest lepka i ma specyficzyny pismak i kolor lekko zultawy kilor mam otwarta jape a Ona wpuszcza coraz nowa porcje sliny a ja lykam i delektujs sie nia kiedy skonczy jej sie slina to wkladamy sobie wzajemnie swoje jezyki do ust i wewnatrz ja lize jej jape a Ona mi. Mniam pychota mmmmmmmmmmm

plucia nie lubię ale gdy jestem bardzo podniecony lubię spijać z jej ust... zresztą głębokie pocałunki polegają na wymianie śliny ... czasami wina, drinków ... takie spijanie z ust kochanki jest bardzo sexy

Gość Stif32
NIE

Gość gość
My wogluw uwielbiam jak mi dziewczyna apeluje i służę całą twarz i cóż i uszy a potem pluje wpływa morze sliny i Charków do mapy ja to zmykam dementuje sie jej ślina i ciagnacymi blokami uwielbiam ten specyficzny posmak jej sliny.ona często mówi że jestem jej osobistym lizaczkiem na którego można pluć dowoli i ze tez jestem pojemna śpiewaczka na sline i jej bliny

Gość gość
ja kocham jak moja dziewczyna pluje mi w usta i wpluwa mi ciągnące się chary i bliny ja spijam i połykam delektując się jaj ślimą i bliny jaj ślina jest ciepła kleista i ma specyficzny posmak i jser śnierdząca gdy ona mi wpiści morze śliny i blin to wszystko ja połykam a Ona zaczyna mi dalej lizać twaez i pluć ns nią asz się op 10 minutach cała gęba świeci kocham to w planach mam sprubować jaj żułaci gdy będzie tak bekać na mnie asz ją cofnie i żygnie mi w jape swoją żułacą to będzie cudne mniam !!!!!! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Gość Love Love
Ja tak ostatnio miałm. Partener wpuszczał swoją sline do moich ust podczas gdy się kochaliśmy. Nie całowal mnie tylko dawał mi swoją slinę. Było to niewiarygodnie podniecające i bliskie. Mega bliskość. Coś niewiarygodnego. Niestety dlugo się nie bedziemy widziec bo mieszkamy na innych kontynentach :(

Gość gość
Ja to wręcz kocham jak mąż mi pluje na cycki i cipke

Gość gość
O tak uwielbiam też spuszczać się żonie do ust a później się całujemy namiętnie i bawimy spermą

Gość gość
Może jest tu jakaś młoda kobieta która lubi takie zabawy? Plucie do ust i bardzo namiętne pocałunki :)

Gość gość
W sumie wymiana śliny podczas całowania podczas gry wstępnej jest bardzo podniecająca