Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeoczy

mam duza wade wzroku i dlatego zaden chlopak mnie nie chce

Polecane posty

Gość mojeoczy

mam duza krotkowzrocznosc, przez to nie moge znalezc sobie chlopaka... :( a przeciez kazdy chlopak woli dziewczyny bez okularow. a jesli juz nawet moglby miec dziewczyne w okularach to nie z taka wada jak ja :( ech.... mam szkla jak denka od butelek.... :( pomocy!

Gość truskawka91
a soczewki?... jak duża jest ta wada? to na pewno nie jest przyczyna, nie wiem ile masz lat ale po 21 roku życia można zrobić sobie operacje!:)

Gość mojeoczy
w jednym oku -10 w drugim -11 i do tego astygmatyzm... mam naprawde grube szkla... zaden chlopak nie chce dziewczyny z taka wada, przeciez to prawda :( ech... mam 18 lat, myslalam tez o tej operacji laserowej ale jeszcze jestem za mloda :(

Gość od tego są soczewki
i specjalne szkła, które mimo dużej wady są cienkie

Gość mojeoczy
ale wizyta na dobor soczewek jest droga nie mowiac juz o ich zakupie :(

Gość tez mam astygmatyzm
wizyta w Wawie 100-120zl, a soczewki 135zl na jedno oko

Gość to jak masz duza wade
wzroku i zrezygnujesz z okularow to tymbardziej nie bedziesz mogla znalezc...

Gość Absyncia
mam taka sama wade ...no prawie, -11 i -9...tez z astygmatyzmem...nigdy nie narzekalam na brak powodzenia, nawet kiedy nie nosilam soczewek...wiec o co chodzi? nie przejmuj sie - jesli kochasz siebie, inne swoje cechy - to bedzie widac i 'sweicic' z Ciebie....wtedy nikt sie nie bedzie przejmowal Twoimi oczami..... a jesi teraz nie masz chlopaka, to pewnie przez to, ze sie boisz do ludzi odzywac bo myslisz, ze kazdy tylko na Twoje okulary patrzy.....przestan :)

Gość fjgjhgk
dobiłas mnie dziewczyno. Okulary...pffff...też mi problem. Co ma powiedzieć dziewczyna z oparzoną twarzą? lub bez ręki czy nogi... Problem nie tkwi w okularach tylko w Twojej głowie. Jak spodoba CI się jakiś chłopak to uśmiechnij ię do niego zamiast spuszczać wzrok i zastanawiać się czy uważa Cię za brzydką ;).

Gość gfdgdf
Glowa do gory. Mnie np. strasznie kreca dziewczyny w okularach, szczegolnie w tych ze szklami jak "denka od butelki", bardzo sympatycznie to wyglada :).

Gość mojeoczy
chyba macie racje...problemem jest moj charakter a nie okulary.... dziekuje wam za pomoc :) teraz bede silniejsza duchowo :) dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich zyczliwych :) :*

soczewki nie są drogie;za 30 zł miesięcznie możesz mieć parę soczewk kontaktowych i problem z głowy. Ja też mam dużą wadę wzroku i nie bardzo rozumiem skad taka niska samoocena u ciebie,bo uwierz mi,że dobrze dobrane okulary dodają uroku:)

Gość uuupppppp
ciesz sie ze nie masz zeza. wtedy mialabys nikle szanse na fajnego faceta

Gość ej no bez przesady
ja mam zeza i mam fajnego chłopaka :)

Gość uupppppppp
zalezy jak masz duzego tego zeza

Gość ej no bez przesady
sporego niestety

Gość uupppppppp
a konkretnie ile stopni?

Gość ej no bez przesady
25 stopni, zez rozbieżny

Gość uupppppppp
ja ok 30 zbiezny :-(

Gość ej no bez przesady
problemy z facetami?

Gość ej no bez przesady
wiem, że zez nie dodaje urody i sama też się nasłuchałam przykrych komentarzy na temat mojego oka, ale w końcu stwierdziłam, że mam to gdzieś co inni myślą i od tego czasu chyba... wypiękniałam:) Miałam 2 chłopaków (krótkie związki), teraz mam trzeciego i kto wie czy to już nie ten ostatni:) I wiesz co, on widzi nie tylko mojego zeza ale też moją zgrabną figurę i piękne włosy a przede wszystkim mój aniołkowo - diabełkowy charakterek;) Po prostu nigdy się ze mną nie nudzi i nie słyszy narzekań na defekty mojego wyglądu, czego u kobiet nie cierpi:)

Gość uupppp
tylko ja mam zez ale nie mam ani ladnej figury ani pieknych wlosow. jestem plaska jak deska mam gruba dupe grube uda, liche cienkie przyklapniete wlosy

Gość ej no bez przesady
hehehe - ja też mam mały biust, wielką dupę i grube uda ale wg mojego chłopaka to jest właśnie idealna figura :) a mnie się tak naprawdę bardzo podoba tylko brzuch, ale ćwiczę od jakiegoś czasu coby mieć sprężyste i zdrowe ciało. A włosy mi się też nawet podobają.

Gość Jungberry
ja też mam dużą wadę -12 zapraszam na prv powymieniać informacje:) Jungberry@gmail.com