Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackAngel19

czy to objawy jakiejś choroby??? pomóżcie!

Polecane posty

Gość herman gooring
przyjdz do mni3 z rana do lozka to chetnie cie przebadam pochwe tarczyce i co tam chcesz:) mam moc w spodniach elo

Gość narka53
Myślę że nie głupio by było udać się do dobrego irydologa. To jest badanie i diagnoza z tęczówki oka i pulsu

Gość Venvaneless
Mam te same objawy prócz mroczków (te tylko jak się bardzo zmęczę). Uwielbiam spać i niestety przekraczam wszelkie granice (śpię nawet po 15h i mi mało). Mam wiecznie zimne ręce i stopy - dokładnie wszystko to samo co Ty. I jestem wiecznie blada. Mam skoliozę kręgosłupa, którą co prawda nieco zlikwidowali, ale nadal jest. Czasami czuję ukłucie w klatce piersiowej i nie mogę oddychać. Muszę wtedy zmienić pozycję. Sprawdź, czy z Twoim kręgosłupem wszystko w porządku.

Gość narka53
Dziewczyny a z jakiego miasta jesteście?. Może bym mogła coś więcej podpowiedzieć.

Gość alexandrrra
bankowo tarczyca

Gość Venvaneless
Ja jestem niestety (stety) z Berlina. Ja stawiam albo na anemię albo właśnie na kręgosłup. Mam i to i to. I identyczne objawy, co Ty. Tyle czasu spędziłam w szpitalach, że wątpię, by pominęli u mnie tarczycę, której nie mam. W każdym razie zrób badania w tych 3 kierunkach. By nie było tak, że kiedyś nie wstaniesz z krzesła.

Gość BlackAngel19
to widocznie o najważniejszym nie wspomniałam... mam skoliozę od bardzo dawna... ale nie przypuszczałam, że te objawy mogą być z tym związane... ogólnie to mam dużo różnych objawów-jakaś dziwna jestem:) może to mój urok hehe. ale do lekarza na bank się wybiorę być może znajdę czas pod koniec tygodnia...