Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakotka566

odstawienie tabsow

Polecane posty

Gość malakotka566

jak wygladaly u was cykle po odstawieniu tabletek? chce 'rzucic' diane-35

Gość Ktosinka
Ja odstawilam w srodku cyklu z powodu zalrzepicy i dostalam normalnie - w terminie. Odtsawiałam dwukrotnie i dwukrotnie mialam okrres normalnie. Ale to zalerzy od organizmu

Gość malakotka566
pierwsza pojawila sie u Ciebie regularnie.. a jak bylo z kolejnymi? ile dni trwaly cykle?

Gość po odstawieniu wszystko
wróciło do stanu takiego samego, jak było przed zaczęciem brania. Czyli nieregularne, obfite i bolesne

extra :O to w tabl. lubiłam najbardziej - 3 dniowe miesiączki, tylko tampony mini albo wkładka :P i regularnoścniemal co do godziny :( bossssssssz boje sie tego odstawienia dziewczyny 😭 boje się że pojawią się pryszcze ale może nie...w końce ni ejetsem już nastolatką :P mam troche tłustą cerę

Gość u mnie wszystko było w normie
cykl regularny, jedynie po odstawieniu Diany zaczeły mi bardzo włosy wypadać, brałam z 7 lat... nie wiem czy to wypadanie od odstawienia Diany czy przez to że równocześnie farbuję włosy na blond....trudno powiedzieć ale czytałam że wielu dziewczynom po odstawieniu Diany wypadały włosy

Gość cdbnm
Po odstawieniu tabletek (brałam 10 lat) czekałam na @ 6 tyg. :( Moje cykle unormowały się dopiero po 7 miesiacach... przez pirewsze kilka miesięcy ich długość była różna - od 22 do 43 dni...ostatnie dwa cykle miałam już po 30 dni...a @ trwa do tej pory jeden dzień + dwa plamień...czuję się lepiej niż gdy brałam tabletki...nie boli mnie głowa, mam większą ochotę na przytulanka... włosy i cera bez zmian..:)

Gość gruszkakula
Brałam Logest ładnych parę lat. Odstawiłam dwa lata temu. Cykle jeszcze są rozpieprzone, muszę je regulować Luteiną. Ale to nie musi być wina tabletek. Cera mi się trochę pogorszyła. Ale za to libido wróciło:-) Coś za coś:-p

Gość gkjvkhvvk
Ja brałam Diane-35 równo przez dwa lata. Po odstawieniu dostałam pierwsze krwawienie w terminie (no, może parę dni wcześniej) i potem już normalne odstępy utrzymały się. Poza tym niestety trochę wzmocniło się moje owłosienie na całym ciele i skóra stała się bardziej drażliwa, za to przez jakiś czas czułam trochę więcej przyjemności z seksu.

Gość też brałam Dianę
ale tylko 6 miesięcy, bo te tabletki bardzo obciążają wątrobę i mój lekarz powiedział że nie powinno się ich brać na dłuższą metę, przed braniem miałam całą twarz w pryszczach, w czasie brania mi to zeszło a po odstawieniu... nic się nie zmieniło:) pryszcze już nie wróciły:)

Gość też brałam Dianę
Aha - cykle wróciły do takiego stanu jak przed braniem i wzmocniło się owłosienie ciała.

Ja przez te lata nie robiłam prób wątrobowych. Zrobiłam teraz - wyszły bardzo OK, lekarz nawet powiedział że mi tabl. 'słuzą' bo nie obciążyły wątroby. Ale wiem, że nie moge ich tak brać przez lata... Dzisiaj powinnam wziąć tabl. z nowego opakowania ale NIE WEZME... zobaczymy :) jestem zdecydowana przerwać. Moje libido w tym czasie było OK, cere miałam średnią i się polepszyła, włosy bez zmian, miesiączki bardzo skąpe i niebolesne :)... Mam nadzieje że teraz mój organizm nie zwariuje :(

Gość tez brałam Diane

Gość Paulina 24
Ja brałam Diane 7 lat po odstawieniu rozpieprzone cykle, brzydka cera i przetłuszczające się włosy to w wielkim skrócie wiem że do tabsów juz nigdy nie wrócę zainwestowałam w lady com

Gość Paulina 24
lady comp miało być

Gość dołączam
do grona , odstawiłam hormony po 8 latach , to dopiero dwa tygodnie a już mnie szlag trafia , ciągłe plamienia , gorsza cera chociaż mloda już nie jestem :P za to ochota na seks - maksymalna , zapomniałam że seks może tak "smakowac" Po tabsy sięgnęłam jak nic na moje tragiczne okresy nie pomagało , przy hormonach bylo względnie niestety 10 kilo na plus i złe ostatnie wyniki krzepnięcia , czekam na okres i jestem pewna że będzie tak tragicznie jak przed hormonami 😡 Do tabsów już pewnie nie wrócę , nie chcę wyglądac jak słoń , coś za coś

Gość dtcgjmn fvl