Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann18

co sie ze mna dzieje? pomocy

Polecane posty

Gość Ann18

18 dnia cyklu (w poniedzialek ) dostałam delikatny skąpy okres wraz ze śluzem, trwał dwa dni. 20 dnia (sroda) zniknal, 21(czwartek) znowu sie pojawil i tak sobie trwa juz do 23.(do dzis, czyli niedzieli) cały czas jest tak samo. śluz z małą ilością krwi. wiecie co to może być? w okresie płodnym pieściliśmy się z chłopakiem.. ale bardzo uważaliśmy i nie było możlwiości, żeby do czegoś doszło.. ale zawsze pozostaje odrobina niepewności i spory niepokój :( pomocy!

Gość Animka91
bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Gość Ann18
i niepokoi mnie, że to już tak długo trwa. praktycznie tydzien :(

Gość Ann18
zdarzały mi się juz takie skąpe okresy,, ale nigdy nie mialam przerw w trakcie. do tego jestem dośc bardzo zestresowana.. i od 2 dni jestem przeziębiona. mam katar i dziś pojawil sie stan podgorączkowy 37,0

Gość Ann18
czy ktos tu jest??

Gość Animka91
proponuje byś się odstresowała bo to stres w dużym stopniu na to wpływa Ty zaczynasz panikować bo uważasz że coś jest nie tak powinnaś ochłonąć postaraj się nie denerwować tylko zrób coś co ci sprawia przyjemnośc podstawa to zachować zimną krew mówie Ci sprubuj jeśli to nie pomoże to idz do lekarza ale jestem dobrej myśli trzymaj się i powodzenia życze nie stresuj się!!! ;)