Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex dziewczyna gnoja

Oddałąm gnojowi wszystko a on mnie zostawił

Polecane posty

Gość ex dziewczyna gnoja

:( :( :(

Gość ddsssasaaaaaaa
co znaczy wszytko?

Gość zdrowy egoizm to podstawa
Na drugi raz już wiesz - nie oddaje się wszystkiego, tylko część. Reszta dla siebie, rodziny i przyjaciół. Poza tym jak coś dajesz, to dawaj z dobrego serca, a nie licz na rewanż. Co dałaś, to jego i może z tym robić co chce. Na drugi raz bardziej się szanuj i znajdź takiego, któy też będzie lubił dawać Tobie.

Gość Balonowa*
zdrowy egoizm to podstawa_______dokladnie tak!!!szkoda ze my kobiety uczymy sie tego dopiero jak dostaniemy porzadnie w dupe od jakiegos egoisty:(

Gość i teraz placzesz za gnojem
haha baby

Gość a co jeśli nie jestem egoistką
nie potrafię tak po prostu tylko myśleć o sobie... a boli tym bardziej,że odrzucił tak więc mogę zrozumieć odrobinę żal autorki

Gość ja to samooomam tak
moj byly tak samo, teraz wszystko mi wygaduje ze niby wszystko mialam na tacy podane. mieszkalam z nim u niego . sama na podroz placilam, tylko 2 razy po mnie wyszedkl na dworzec ( czekalam az 1 godzine za nim ) potem sie okazalao ze flirtowal z byla byla na necie ://// on nie pracuje. dalam mu wszystko serec misloc dobro szacunek poswiecenie, zaufanie przyjazn , on wygaduje ze sniadania i obiady u niego jadlam. musze przyznac ze jak bylam u niego to glodowalam, bo takiego skapca jeszcze nie spotkalam , tak chytrych ludzi, a jego mama jak ugotowala obiad to albowieczorem kiedy my bylismy najedzeni, no wlasnie albo jak wrocilismy z kads itp , ja jej obiadow nie chcialam, sama z butami wchodzila w nasze zycie. zaczelam kupowac nam jedzenie , i nie tylko on stawial, bo i ja tez.... ehhhhh, ostatnio powiedzial ze mnie pobije , a mamy po 27 lat ;/// rok temu mnie rzucil, nie ma nikogo , siedzi w domu i nic nie robi tylko net to jego zycuie://

Gość laczmy sie =
od facetow nauczylam sie ze w zwiazku trzeba byc troche egoista no i teraz jest lepiej

Gość the choice is yours
a co jeśli nie jestem egoistką - to tak długo będziesz dostawać po dupie, aż się nauczysz. Ale też możesz nie nauczyć się nigdy i całe życie będzie ktoś jeździł na Twoich plecach. Wybór należy do Ciebie.