Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna taka-jaka

niech ktos ze mna pogada czuje sie taka samotna w swoich pragnieniach

Polecane posty

Gość samotna taka-jaka

tak bardzo chce dziecka,tak czesto o nim mysle i jednoczesnie czuje sie tak samotna w swoich pragnieniach.W dzisiejszym swiecie kazdy goni za pieniedzmi,kariera.Kadzy chce dobrze dla siebie.W tej calej pogoni zatraca sie rzeczy tak istotnie wazne jak dom rodzina dzieci. Mowia mloda jestes,odbilo Ci ,masz czas, a ja tak bardzo pragne....pragne tej malej istoty,ktora sprawi ze jeszcze bardziej bede miala ochote zyc,bo bede miala dla kogo....

Gość pewna..osoba
wiesz co najpierw spytam Cie ile masz lat?

Gość samotna taka-jaka
21

Gość samotna taka-jaka
nikt mnie nie rozumie:(

Gość dziewczyno masz jeszcze czas
zainwestuj teraz w siebie byś potem mogła godnie żyć a nie stękać, ze nie masz za co dziecka utrzymać! Dziecko to nie tylko piękne ubranka, ładny wózek i ciumkanie do dziecka...

Gość pewna..osoba
ja Cie rpzumiem tyle ze jak juz zaszlam w ta ciaze to teraz zaluje ze nie poczekalam jeszcze...

Gość a masz faceta na ojca

Gość pewna..osoba
ja zaszlam w ciaze z chlopakiem z ktorym 2 lata bylam za 3 miesiace rodze i jestem sama bo mnie zostawil teraz on sie bawi pije z kolegami a ja musze siedziec w domu i sie nudzic.. ciesze sie na dzidziusia ale naprawde lepiej poczekac..

Gość dziewczyno
on pije z kolegami a ja musze siedziec i sie nudzic .... no zostawie to bez komentarza...

Gość co mi tam
Chcesz miec dziecko, aby zabic swoja samotnosc... czy tez chcesz urodzic nowa istote o byc za nia w pelni odpowiedzialna? Wychowanie dziecka to wielka odpowiedzialnosc. Jesli masz srodki finansowe i jestes stabilna emocjonalnie to nie widze powodu dla ktorego mialabys nie miec tego dziecka.

Gość pewna..osoba
cos Ci nie pasuje przepraszam? boo ja uwazam ze to jest niedobrze jesli sie robi dziecko to zobowiazuja sie do tego dwie osoby ja siedze w domu jest mi zle a on idzie w tany i jest spoko i super?

Gość dziewczyno
jedyne co mi niepasuje to to ze ci sie nudzi gdy facet pije bo to najwiekszy problem napewno nie to ze bedziesz mloda matka na ktorej bedzie spoczywac odpowiedzialnosc za zycie i wychowanie dziecka .... a ty sie martwisz ze ci nudno .... no klekajcie narody!

Gość pewna..osoba
dlatego ze tym sie nie martwie wiem ze dam sobie rade bo jestem odpowiedzialna ale rodzicow jest dwojka nie jedno