Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana93

czy to źle?

Polecane posty

Gość niezdecydowana93

a czy zonaty facet pocalowal mnie to bardzo zle? (PS: oboje tego chcielismy i podejzewam ze nie raz mnie jeszcze pocaluje...)

Gość bardzo żle będziesz
się smażyć w piekle za jego grzechy

Gość niezdecydowana93
ale on mi sie podoba... a jest z zona bo go zlapala na dziecko... to nawet stwierdzil jego ojciec...

Gość wrozbitaa
Pusci ci bajer po pewnym czasie gdy wasze stosunki beda coraz bardziej zazyle ze wezmie rozwod ale pozniej spanikuje i ucieknie a Ty bedziesz cierpiala z tego powodu.

Gość bardzo żle będziesz
A może to on złapał ją na dziecko. Bo z tego co mnie uczyli to jeśli chodzi o robienie dzieci to uczestniczy w tym chłop i baba a nie tylko baba sama ze sobą. Tylko ci się podoba ? I to dla takiego podoba rozwalasz małżeństwo, rozwalasz dziecku rodzinę - wszystko co ma. Opamiętaj się. A poza tym teściowie którzy nie lubią swoich synowych różne duperele o nich mówią co nie znaczy że jest to prawdą.

Gość niezdecydowana93
no tak, ale ona specjalnie odłozyła tabletki...

Gość Seniorita4
I co? on oczywiście o tym nie wiedział,tak? Gdyby to zrobiła za jego plecami to by mu raczej nie powiedziała...tacy jak on sie nie zmieniają,jeśli teraz zostawi ją to kiedyś i ciebie.

Gość kobieta w ciąży
to przykre ze trafiasz na takiego faceta ;( uciekaj póki jeszcze mozesz i on ci sie tylko podoba bo jak sie zakochasz bedzie za późno lepiej zaoszczedzic sobie cierpienia W jakich okolicznosciach cie pocałował ???

wiesz oby tobie kied jaka kobieta prubowala rozbic malzenstow i odbila meza,jak w ogole mozna tak? co z tego ze facet ci sie podoba,ale on ma juz zone,dziecko,i nie waze dlaczego wzial slub czy to byla lapanka na dziecko czy nie ale dalej jest z ta kobieta,gdybym mogla to bym normalnie obila tobie twarz za to co robisz,pamietaj ze los moze obrocic sie w druga strone

nie uwazasz ze traktuje cibie jak odskocznie?> sa rozwody,gdyby naprawde nie chcial byc z tamta kobieta to by odszedl proste! uwazaj bo bedzie tak ze zabajeruje tobie,wykorzysta a i tak wroci do zony i co wtedy,zostaniesz skrzywdzona a facet dalej bedzie ze swoja zona,bo ma z nia rodzine,niestety taka jest prawda

Gość zapytaj mamusi czy to dobrze
że twój tatuś całuje się z sąsiadką:P będziesz miała odpowiedź:O

Gość daj sobie siana
mloda. tez kiedys miałam nadzieje ze ktos kto pięknie mówil i słodko całował zostawi zone i dzieci. gdyby mial zostawic to by zostawil zanim mnie poznał.zona spędzała cały wolny czas z małymi dziecmi, malzenstwo było "nudne". ale okazało się ze wolał tą nude, nie umiał bez niej zyc, chciał kąpac dzieciaki, robic zonie kolacje, dostawc opieprz od niej, wolał to niz mlodszą od niej dziewczyne. wzieli slub bo wpadli, niektórzy tez mówili ze go złapała na dziecko. a jednak wybrał ją i wiesz co mi powiedział? strzał prosto w serce, ze ona nie chciała dzieci, to on ją oszukał i zaszła, jak sie dowiedzieli ona nie chciała slubu nawet, on chciał, tak ją kochał ... a dzieki mnie przekonał się że nadal ją kocha, mimo ze wsrod wielu spraw chemia gdzies zaginęła! w czasie "naszego zwiazku" wymienil jej auto na nowe, kupil dzialke na nich oboje pod dom... znajdz sobie wolnego chlopaka, bo niektorzy potrzebują jedynie odskoczni, miłość juz mają...

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
moja znajoma tez sie spotykala z zonatym i to dosc dlugo mowl ze nie kocha zony i ze sieod niej wyprowadzi ale jeszcze nie etraz i tak bylo w kolko kolezance wyznawal milosc teraz jest w 7 m-cu ciazy i oczywiscie ejgo milosc sie skonczyla wrocil do zony calkiem a kolezanka jest sama jak palec!!!!!!!!!dziewczyny nie dawajcie sie nabierac na bajer zonatych jesli jest po rozwodzie to ok

Gość niezdecydowana93
kobieta w ciąży: pocałował mnie jak bylismy na tej samej imprezie bo on jest djem... i zawsze po imprezach spie u nich na mieszkaniu bo to jest starszy brat mojej przyjaciolki... powiedzial mi ze gdyby tylko nie mial zony to chcialby ze mna byc bo jest fantastyczna.... ja owsze zakochana jestem w innym chlopaku ktory z kolei powiedzial mojej kolezance ze sie wstydzi ze mna zaczac krecic... a ten zonaty powiedzial swojej zonie ze ja jestem jego przyjaciolka... i nie mowie ze chce rozbic ich malzenstwo ale bardzo go lubie .... zreszta ich malenstwo i tak wisi na wlosku....