Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapeeelana

co można z nimi zrobić? pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość kapeeelana

bylam u fryzjera mial mi zrobic kolor jasny brąz,a wyszedl mu rudy..przed tem mialam jasny blond(również farbowane)teraz są za przeproszeniem do dupy niepodobne..jutro do niego ide na poprawke,ale jak drugi raz mi nałozy farbe to te moje włosy juz beda niezywe.. co moge z nimi zrobic? dodam,ze są niesfrone,nie mozna ich w zaden sposob ułozyc chybaze wyprostuje.. mam za ramiona włosy ...szkoda mi ich obcinac ...dobrze mi bylo w blondzie,ale stwierdzilam,ze po pewnym czasie strace swoj naturalny kolor i zaczne siwieć doslownie.. odchodze od zmysłow wstydze sie pokazac bo naprawde są w tragicznym stanie i kondycji..

Gość kup sobie cos
do zmycia farby, przeciez sa takie speccyfiki.

Gość kapeeelana
no własnie nie moge bo jutro mam zmiane koloru z rudego na brąz.. sa po prostu zniszczone w ogole nie moge nic z nimi zrobic.. są suche ! jak mialm blond to byly żywe i zdrowe teraz prxzyciemnilam i są w opłakanym stanie:O :(

Gość tez mnie kiedys tak wrobili
Jakas solidna odzywka i farba poltrwala (zmywalna) - zeby stonowac odcien. U mnie pomoglo.

Gość kapeeelana
tak,ale ja mu jutro przeciez nie powiem jaką ma mi farbe nalozyc... idiota ma mi doprowadzic włosy do stanu i ładu jestem tak wsciekla...tyle pieniedzy wydałam na jakies gówno na głowie,zniszczone włosy,rudo-miedziany kolor,przy skórze rudy ! suche strasznie i popalone.. no jestem tak wsciekła :O jak myslicie za poprawke koloru wezmie ode mnie pieniadze? przeciez to on mi spieprzyl włosy ! :O ja mu mowilam nie chce rudego,a on "dobrze jak wyjdzie rudy to najwyzej drugi raz nalozymy farbe" bylo juz ciemno jak wychodzilam z salonu i w ich świetle kolor byl calkiem do wytrzymania...ale jak umylam głowe spłukalo mi sie triche farby i nagle w świetle dziennym jestem ruda :O

Gość dzizas porazka
Umyłaś głowę tego samego dnia co farbowanie??? Tak się nie robi, wypłukałaś barwnik. :O

Gość tez mnie kiedys tak wrobili
Ja bym raczej nie zaufala powtornie komus, kto tak spieprzyl sprawe. Ale jak nie masz nikogo zaufanego, to i tak chała.

Gość kapeeelana
nie ,umyłam włosy po 3dniach ... jak słowo daje.. poszlam do niego zeby zapisac sie na poprawe juz następnego dnia bo zobaczylam przebłyski rudego.. potem jeszcze jak umyłam włosy to juz w ogole ewidentny rudy .. i doszlo do tego,ze sie wstydze wyjsc do ludzi bo naprawde ten kolor i stan włosow mi nie służy:O

Gość kapeeelana
zawsze dobrze mi robil włosy ...z reszta musialam do niego sie zapisac bo w koncu na poprawe (za ktora nie powinnam płacic) ...dziwi mnie jedno,czemu one są aż tak suche?! wręcz sztywne ..w zyciu poo zadnym farbowaniu nie mialam takich włosow,a raz nawet mialam z brązu ciemnego na blond robione włosy i w świetnym stanie byly.. teraz z blondu na rudy(?) i są spieprzone równo.

Gość pewnie dupna farba byla
palete jest taka wlasnie ze strasznie wlosy po niej wygladaja