Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka z dylematem

czy wypada nosic juz kozaki?

Polecane posty

Gość babka z dylematem

jutro mam wazne spotkanko biznesowe.musze ubrac sie odpowiednio do sytuacji i mam do was pytanko-czy mozna juz zakladac kozaki? a tak dokladnie to do spodnicy i skorzanego czarnego plaszcza? czy wy chodzicie juz w kozakach?

Gość wypada moim zdaniem

Gość lepiej nie
wiesz co radzę ci rozsmarować kupęna stopach,będzie o wiele atrakcyjniej niż w kozakach :)

a nie zauważyłaś tych lasek, które nawet w środku lata noszą? więc wypdada :D A tak poważnie, to jest już październik, rano 5 stopni, ziąb jak cholera, wiec pewnie że wypada :D

Gość babka z dylematem
no w sumie jest pazdziernik ale sami wiecie jak z ta pogoda? w dzien jakies upaly w nocy zimnica ze hej....jedni chodza w klapach inny w kozakach....juz sama nie wiem...

Gość mila8
wczoraj chodziłam w kozakach, ale jesiennych , z cieniutkiej czarnej skórki i wcale gorąco mi nie było, a i ludzie nie patrzyli na mnie jak na dziwaka.Zależy jakie masz kozaki, ale w zimowych to chyba raczej jeszcze za wcześnie.

ja widziałam pannę w butach typowo zimowych takich z kożuszkiem. Tragedia. Ja chodziłam w poł butach i cieniutkich rajstopach i było mi ciepło co dopiero musiało sie dziać w tych butach...a fuuuj.... dodam ze do tych bucików miała biodróweczki i skąpą bluzeczkę i mikroskopijny bezrękawnik...