Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aagunia5

pomozcieee!!!

Polecane posty

Mam problem,bardzo dreczacy.Otoz mam 19 lat,stalego partnera i jestem dziewica,wiem ze to nic dziwnego,ja jednak ta dziewica juz nie chce byc,bardzo kocham swojego chlopka i pragne z nim stracic dziewictwo.Problem jednak pojawia sie gdy tylko on probuje mi ,,wlozyc'',otoz czuje wtedy,jakby tam nie bylo zadnego wejscia,czuje straszny bol,tak jakby ,,pchal'' w moje wrazliwe miejsce,ale jakby tam zadnej ,,dziurki'' nie bylo.Chcialam zaznaczyc ze ona jest i to normalna jednak gdy tylko partner zabiera sie do rzeczy,ja czuje bol i mowie mu po prostu zeby przestal,napinam miesnie i to jeszcze bardziej boli.Moj chlopak mnie kocha i jest wyrozumialy,wiec przestaje,ale mowi ze chcialby to ze ,na zrobic jednak ze jak to probuje zrobic to czuje sie jakby mnie gwalcil...Sami juz niewiemy co robic... moze jakies srodki rozkurczajace,przeciwbolowe...??a moze mam po prostu za male ,,wejscie''??

Gość niech najpierw
palec włoży, czy też nie da rady ?

tak czasem się zdarza przy pierwszym razie- boli, czasem nawet poleje się krew. Do tego dochodzą kwestie psychiczne- być może podsiawdomie tego nie chcesz lub ze strachu "spinasz sie" i dlatego tak cie boli. Miałam, powiedzmy, "podobnie" kiedys ale poszłam z tym do ginekologa, nie na forum:) lekarka powiedziala, ze to kwestia psychiczna wlasnie, ze fizycznie wszystko jest ok. Porozmawialiśmy z partenerem.. i jak reka odjał:)

Gość saunowicz
niech najpierw wylize cipkei troche paluszkiem to się podniecisz i sam wskoczy

probowalismy juz wszystkiego o czym mowicie i rozmowy i pieszczot...:// tez mysle ze to lezy gdzies w psychice...

Gość hello yello
tak sie zastanawiam ile razy w tygodniu bedziesz zakladac ten sam temat a banda kretynow odpowiadac....

wypij sobie kilka drinków Masz może grubą błonę dziewiczą stąd ten problem .Niech on jak już sobie wypijesz wejdzie ostro jednym pchnięciem w ciebie to napewno pęknie

Gość _Misiek_
Zróbcie sobie miłą kolację przy świecach i miłej muzyce. Dobra wyżerka i winko. Chodzi o to abyście oboje byli na zupełnym luzie. Nie myślcie w ogóle o tym. Podejdżcie do tego całkiem spontanicznie. Głowa do góry. Napewno bedzie dobrze. Jeśli dalej bedą takie problemy to idźcie oboje do seksuologa. To napewno da się rozwiązać i szybko o tych problemach zapomnicie. Trzymam kciuki.