Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość findyourway

Czy przy takiej budowie można czuć sie atrakcyjnie

Polecane posty

Gość findyourway

Mam 160 cm i ważę 60 kg. Nie potrafię schudnąć, próbowałam milon razy i nic, wiec postanowiłam dać sobie spokój, bo po co ciągle się odchudzać, być złą i sfrustrowaną, skoro i tak nie schudnę? Mam mały biust, szerokie biodra, bardzo grube uda. Jeśli chodzi o zalety, to wąska talia i ładne, długie włosy. Nawet, jak mam dobry humor, ładnie się ubiorę, to i tak idąc, myślę tylko o swoich grubych nogach :( . Stąd moje pytanie- czy przy takiej budowie mogę poczuć się atrakcyjna?

Gość Angellss19
Jasne, ze Mozesz :)...wystarczy, ze zaakceptujesz siebie taka jaka jestes i nie bedziesz za kazdym razem jak wyjdziesz porownywac się do "szczypiorkow" oraz myslec czy ktos to widzi ze jestem otyła. Jesli znajdziesz chlopaka, ktorego pokochasz, a on Ciebie taka jaka jestes to nawet nie bedziesz myslala o tym jak wygladasz

Gość findyourway
No właśnie to jest najgorsze- jak widzę kobietę z widoczną nadwagą, to nic nie myślę, nie porównuję się do niej, że ja chuda, a ona nie. Ale za to jak widzę superlaskę w obcisłych dżinsach, od której bije pewność siebie, to mam ochotę wrócić do domu i wyjść dopiero wtedy, jak schudnę. Chciałabym znaleźć chłopaka, ale cały czas mam w głowie myśl, że kto bedzie chciał taką grubą jak ja :(

mam 160 cm, 65 kg i cudownego męża ;). do tego odstający brzuch, wielką dupę, włosy w paskudnym kolorze i za duży nos. i wspomnienie miliona kompleksów, z których wyciągnęli mnie znajomi. zacxzęłam od siedzenia przy nich i słuchaniu. w końcu odważyłam się coś powiedzieć, rzucić jakąś śmieszną historią, w końcu odważyłam się zatańczyć przysłowiowego kankana na stole. zostałam zauważona i z beznadziejnej szarej myszy z kompleksami stałam się duszą towarzystwa. wesołą i z dziwnymi pomysłami. i jakoś mało kto zauważa moje zbędne kilogramy i odstający nos....

Gość findyourway
rajska diablica fajny nick :-) zazdroszczę pewności siebie :-)

Gość no właśnie właśnie rajska
Zaraz na moim topiku opiszę Wam siebie :D Padniecie :D

Gość ja tez mam maly biust
szerokie biodra, przygrubawe uda i na dodatek liche wlosy. porazka

Gość droga autorko
podkreślaj atuty a maskuj wady ;) Spódnica za kolanko, z paseczkiem w tali kryje udka a podkreśli wąską talie :)

Gość senia
a może zaszalej....szerokie spodnie z kantem, bucik w szpic na obcasie, czy szpili ...bluzeczka z kołnierzykiem, rozpięte guziki...dopasowana , podkreśli talię... poszukaj porad jak się ubrać do swojej wagi i tuszy... widzisz ja jestem wysoka i też mnie wpie..moja budowa; szeroka talia! i biust, za to zgrabne nogi...noszę mini, ale muszę wiecznie zakrywać talię...

Gość senia
a może zapisz sie na aerobik ,do siłowni lub zacznij biegać...

Gość findyourway
kupiłam orbitreka i od tygodnia codziennie jeżdżę. nie potrafie odmówić sobie jedzenia.

Gość droga autorko
ja też mam szerokie uda i biodra a mały biust i wąską talie.Też mam orbitreka i .... jakoś efektów nie ma :o Za to kiedyś schudłam 10 kg nie jedząc nic po 18 :o muszę do tego wrócić ...

Gość mi zadna dieta nie pomaga
bo zzaraz chudne od pasa w goreczyli tam gdzie i tak jestem chuda

Gość droga autorko
ja też ale jak mi juz przeszedł ten "okres chudnięcia z góry" to dół bardzo fajnie się wyszczuplił.

Gość ale ja do gory jestem juz tak
chuda ze zebra mi wystaja i jak stosuje diete np nie jem po 18 to i tak chudne do gory ze wygladam jak kosciotrup dosyc ze mam maly biust to wtedy on prawie zanika

Gość findyourway
Chodzę spać po północy więc nie jedzenie po 18 odpada raczej