Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja34244

Brzuch olbrzym niezaleznie pomozcie

Polecane posty

Gość Patrycja34244

Witam, mam 29 lat a od dwoch mam ten sam problem-po zjedzeni czegokoliwke-niewazny rodzaj pokarmu, moj brzuch staje sie identyczny jak brzuch kobiety w 4 miesiacu ciazy...Niedawno wyladowalam w szpitalu z pwodu osci ktora utknela mi w przelyku i przy tejze okazji robiono mi gastroskopie ktora wyszla dobrze.CO moze mi byc?Jestem zalamana bo chocby na weselu jena salatka i on jest jak balon, wszedzie i po kazdym pokarmie, placze za kazdym razem po jedzeniu patrzac na niego:((((

Gość pewnie masz wzdęcia
dziewczyno :) albo źle się odżywiasz, albo masz problemy z trawieniem.

Gość spróbuj wzmocnić
mięśnie brzucha bardzo możliwe że maszsłabe

Gość fegbeawyreh
spróbuj Activii,działa

Gość no Activii można spróbować
ale jeśli masz nietolerancję laktozy, to tylko pogorszysz sprawę. ja żadnych jogurcików nie jadam, bo mnie jeszcze bardziej wzdyma.

Gość fegbeawyreh
to suszone śliwki, morele...Pare sztuk, codziennie

Gość senia
mam podobny problem...badania nic nie wykazały tendencja do wzdęć, więc ogranicz surowe warzywa i wzdymające ja go wypłaszczam wodą z cytryna i miodem, np. 1-2 dni i nie jem, to mi bardzo pomaga...przed ważnymi imprezami co do ćwiczeń, nic mi to nie daje...taka uroda, otyłość brzuszna był czas nic prawie nie jadłam 2 lata, jakieś jogurty....i wtedy był płaski. i do tego po 30 km na rowerze i skakanka, ale teraz nie mam tyle czasu i miałam problemy zdrowotne....więc moment się zjawił balonik! mam zamiar kupić Xennę