Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asienka1986

Mój narzeczony nie lubi mojej mamy, rodziny.

Polecane posty

autorko podziwiam ze ty pozwalasz sobą tak manipulować ze godzisz się na poniżanie to żyj obok gbura

Gość ,mfdkvd
popieram reszte. Jeśli do żadnej poważnej sprzeczki nie doszło miedzy twoją rodziną a nim, to facet zachowuje się dziecinnie, niepoważnio i po prostu chamsko. Nie powiedział Ci jaki jest powód tego? Bo pamiętaj, że rodziców, rodzinę masz jedną, narzeczonych możesz mieć kilku. Tak jak ktoś powiedzial, w małżeństwie on może zabraniać ci widywania sie z rodzIną, bedzie Cie ograniczal itd. Zastanowilabym się nad związkiem.

Gość gwiazdeczka;):)
Szukaj sobie takich problemów.. Może po prostu Ty nie odrosłaś jeszcze od piersi mamy... Moi rodzice rozwiedli się lata temu przez to,że matka cały czas brała pod uwagę zdanie swojej matki, zamiast zdania męża... Otrząśnij się!! Nie mówię,żebyś lekceważyła własną mamę,ale to nie z nią dzielisz życie... A to,że Twój facet nie chce utrzymywać bliskich kontaktów z Twoją rodziną- świadczy o tym,że usiłował ktoś mu udowodnić,że to Ty do niej należysz a nie on i,że to on jest beznadziejny... Może mamusia jest trochę zazdrosna o córkę,a Ty tego nie widzisz, bo mama jest największym autorytetem... Im bardziej będziesz go do czegoś zmuszać,tym bardziej będzie tego unikać... Mam nadzieję,że wszystko się ułoży... Głowa do góry:) Tylko nie naciskaj, zaakceptuj!!:)

Gość malita87
czytajac ten tekst czuje sie jakbym sama go pisala... tylko ze mam jeszcze gorzej.. on powiedzial ze nie bedzie jezdzil ze mna do mojej rodziny i koniec kropka. Pierwsze efekty sa.. klotnia tygodniowa! powiedzial ze juz nigdy tam nie pojedzie bez podania konkretnego powodu. Nie bo nie. Jestesmy razem 4.5 roku , 2 lata po zareczynach ... Pomozcie co mam zrobic?

Gość gość
Zostawić go . Skoro nie dorosnąl do związku ( nie umie z Toba rozmawiać) to co będzie później? Ja tez nie przepadam za moja teściowa, tylko ja mam powód, zrobiła mi dużo swinst i przykrości, ale mimo to jak mój maż chce jechać do mamy i chce żebym z nim jechała to jadę i jestem mila i grzeczna bo to potem mojemu mężowi jest przykro. Czasem trzeba zacisnąć zęby dla ukochanej osoby. Myślę ze Twój facet jest rozkapryszonym dzieciakiem , co to znaczy ze nie umie podać powodu? Jakis straszny dzieciak i do tego obrażalski.

Gość gość79
Jestem z żoną 6 lat po ślubie, coraz częściej robi fochy przeciwko moim rodzicom. Byłem zaślepiony i teraz żałuję że się z nią ożeniłem!

Gość gość
i dlatego odkopałeś temat sprzed prawie trzech lat, co?