Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko zmarlo

zmarl noworodek bo matka pila .Co jej grozi ?

Polecane posty

Gość dziecko zmarlo

Jaka wy kare wymierzyliscie by ? to jest koszmar Elbag Sosnowiec i inne miasta walcza o zycia noworodkow ktore matki pily :( smutne to , kastracja najlepsza .

Gość podwiazala bym jajniki
by nigdy dzieci nie mogla miec, i do wiezienia o suchej kromce chleba i o szklance wody ;)

Gość Artefakt_Diabła
tak tak ale aborcja to złoooooooo

nie znam sie na prawie , ale mysle ze jej grozi kara wiezienia w zawiasach od 3 miesiecy do 5 lat , za umyslne spowodowanie smierci ;)

Artefakt_Diabła tak tak ale aborcja to złoooooooo tu nie chodzi o aborcje , poniewaz panstwo by musialo kazda kobiete w ciazy badac , by stwierdzili ze pije alkohol ..a jest to nie mozliwe poprostu dac zgnic w wiezieniu ;)

Gość nic jej nie grozi
Pójdzie na odwyk za nasze podatki (pojdzie albo i nie) dostanie pomoc psychologa bo ona taka biedna poszkodowana w tym calym ambarasie.

lilitka "wymierzyliscie by" ??? Matko, kto dzisiaj zakłada tematy???? :D

Gość Artefakt_Diabła
a nie pomyślałaś ze ona by usuneła gdyby miała taką możliwośc i nie byłoby tragedi???

Gość cecececec
jak ty niby chcesz chcesz kobiete wykastrowac??:/ wypowiadasz sie na taki temat a nie znasz podstawowych pojec cos strasznego

Gość niestety w kaczolandzie
Nie ma legalnego podwiazywania jajnikow, wiec dalej bedzie mogla sie pierdolic i plodzic kolejnych alkoholików, toc to w interesie panstwa żeby gorzelnie mialy klientów.

nic jej nie grozi Pójdzie na odwyk za nasze podatki (pojdzie albo i nie) dostanie pomoc psychologa bo ona taka biedna poszkodowana w tym calym ambarasie. hmm... mysle ze jednak lekarze zglosza to do prokuratury, musza przeprowadzic sekcje zwlok , i stwierdzic przyczyne smierci . Jesli wykarze ze poprzez picie alkoholu przez matke , zglaszaja to do prokuratury ..wtedy oni wezmna ja w obroty :D mam bynajmniej taka nadzieje

ale ludzie pomyslcie , jaka alkoholiczka mysli o usuniecu ciazy ? zadna one mysla jak by tu wypic :D podwiazanie jajnikow w takich przypadkach powinno byc legalne ale to sa polskie realia

Gość Artefakt_Diabła
a skad wiesz o czym myśli alkoholiczka? dla nich pewnie byłoby to świetne rozwiązanie

Gość bumbumbum i want...
boki zrywać jak się Was czyta :D co druga osoba poprawia poprzednią, wytyka jej błędy w jej wypowiedzi, po czym sama robi byki jak niedorozwinięta :D

Gość na ten temat
mozna debatowac do usranej smierci :P polaczki tak , alkoholiczka to aniol :P , to nie jest zbrodnia , zasrane polaczki :P:P

Gość bo Polacy
odwracaja glowy i wola nie widziec i nie slyszec dla nich takie cos to nic wielkiego , straszniejsze jest zabicie kota niz dziecka a taki katolicki kraj

Gość Artefakt_Diabła
a tak sie kurwo składa że wiem bo pracuje z alkoholikami. i sama w podskokach do szkoły wypierdalaj bo ja swoje juz skończyłam

Gość kastracja to za malo powiedzia
powiedziane* bym je zabila na zywca w cierpieniach 🖐️

Gość nic jej nie zrobiią
W polsce matki maja jakis dziwny immunitet. Jakby to ojciec chlał to od razu do pierdla, a matke beda badac psychiatrycznie przez pol roku, po czym dojda do wniosku że byla niepoczytalna albo jeszcze jakas inna sciema.

Gość do Artefakt_Diabła
wnioskuje ze takiej kobiecie musielibysmy zapewnic :bezplatna aborcje , pomoc psychologiczna, odwyk moze jeszcze wakacje bezplatne ??? wziasc kurwe i powiesic 😡

Gość Artefakt_Diabła
pomoc psychologiczna jest bezpłatana i aborcja także powinna być bezpłatna. a wakacje za to są płatne jak ktoś pracuje:P

Gość do Artefakt_Diabła
Artefakt_Diabła pomoc psychologiczna jest bezpłatana i aborcja także powinna być bezpłatna. a wakacje za to są płatne jak ktoś pracuje alkoholiczka i praca:D:D wziasc i na zywca zabic :Paby pozbyc sie choloty :D taka to zajebac a nie pomoc ;) nie mialabym zadnych wyrzutow sumienia wrecz przeciwnie , powinni zaostrzyc kary , kary wiezienia

Gość jdjsoifjoiew
ja zostałam brutalnie zgwałcona - owocem gwałtu była ciąża a na tabletki po było już za późno zanim się zorientowałam, zresztą w takimstanie psychicznym w jakim byłam nawet nie miałam siły logicznie myśleć, w ciąży piłam, brałam leki uspokajające na depresję od psychiatr który o ciąży nie wiedział i raz podcięłam sobie żyły ale mama mnie znalazła - miałam gdzieś co się stanie mi i temu bachorowi z gwałtu i darujcie sobie gadki ze dziecko nie jest winne - trzeba się znaleźć w takiej sytuacji a później pieprzyć te drętwe farmazony - mi się nie chciało żyć i nic się dla mnie nie liczyło - jaka kara dla mnie za to że poroniłam, że ktoś spierdoliłmi całe życie?? Jaką karę mi powinniści wymierzyć?? Nie jesteście od osądzanie świętoszki jedne ...

Gość nie wierze ze prokurator sie
nia nie zajmnie ! obowiazek lekarzy jest powiadomomienie o przyczynach zgonu , a do smierci doprowadzila matka ..moze nie grozi to wiezieniem ale przymusowym leczeniem , i moze w nawiasach

Gość nie wierze ze prokurator sie
jdjsoifjoiew ja zostałam brutalnie zgwałcona - owocem gwałtu była ciąża a na tabletki po było już za późno zanim się zorientowałam, zresztą w takimstanie psychicznym w jakim byłam nawet nie miałam siły logicznie myśleć, w ciąży piłam, brałam leki uspokajające na depresję od psychiatr który o ciąży nie wiedział i raz podcięłam sobie żyły ale mama mnie znalazła - miałam gdzieś co się stanie mi i temu bachorowi z gwałtu i darujcie sobie gadki ze dziecko nie jest winne - trzeba się znaleźć w takiej sytuacji a później pieprzyć te drętwe farmazony - mi się nie chciało żyć i nic się dla mnie nie liczyło - jaka kara dla mnie za to że poroniłam, że ktoś spie**oliłmi całe życie?? Jaką karę mi powinniści wymierzyć?? Nie jesteście od osądzanie świętoszki jedne ... dziecko z gwaltu mialas prawo do legalnej aborci :O a ta kobieta nie byla zgwalcona

Gość Artefakt_Diabła
domyślam się że alkoholiczka z ww przypadku zapewne wywodzi się z jakiejś meliny i żyje z zasiłku a nie z uczciwej pracy.jednak twoja wypowiedź zwraca uwagę na to, jak mała jest wiedza w społeczeństwie na temat alkoholików. wyobraź sobie ze duża częśc alkoholików stanowią ludzie tzw. "na poziomie" o ktorych nikt by nie powiedział alkoholik. całymi latami potrafia pracować solidnie i uczciwie,wywiązywać sie ze swoich obowiązków, prowadzić duże firmy i robić interesy o ktorych ci się nie śniło. często także są to artyści, gwazdy, dusze towarzystwa, błyskotliwi podziwiani ludzie, na pozór wspaniali męzowie, żony i rodzice. alkoholizm jest chorobą którą na szczęscie da się leczyć

Gość broncie moherowe berety
matki akoholiczki broncie broncie szubienica dla niej i kazdej pijacej w ciazy matki gwalt to inna sprawa niz jebanie sie na lewo i prawo , oraz doprowadzenie do smierci dziecka

Gość i co z tego ze da sie leczyc
Leczyć sie to trzeba chciec. Tu nie pomoze zaden nakaz sadu czy inne smuty na kiju, nikt nikogo na sile nie wyleczył.

Gość do Artefakt_Diabła
tak lekarze ksieza osoby na poziomie tez sa alkoholikamy ale nie porownaj jakiejs alkoholiczki z meliny i patologi ktora zabila wlasne dziecko :O co nie zgadzasz sie ze mna? powinna dostac odp kare , jesli tego nie zaostrza co tydz bedzie sie rodzil noworodek z 2 promilami :O przeciez to przestepstwo