Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniuska3

spóźnia mi się okres

Polecane posty

hey dziewczyny.dzisiaj mija juz 10 dzien jak powinnam dostac okres jedak go nie ma. 2 dni temu w sobote robilam testy który wyszedl negatywny. jednakze wystepuje u mnie stan podgoraczkowy i martwie sie ze test nie byl wiarygodny. :( co o tym myślicie? prosze pomóżcie.

Gość ilka_66
u mnie bylo podobnie, 3 sierpnia mialam okres i spoznial mi sie 11 dni, bo dopiero 12 wrzesnia dostalam, ale byl jakis dziwny. strasznie duzo skrzepow, mysle ze tp bylo samoistne poronienie.. testy rowniez wychodzily negartywne. poczekaj jeszcze troche i zrob kolejny test.

Gość mrrmrmrmrmrmmrmrrmrm
trza..było mysleć co sie robi..a nie teraz panika...tak to jest jak gówniary zabierają sie za "te " sprawy. Włozyc wiedzą gdzie sobie ale jakie konsekwencje tego włożenia to już huj

weź wg człowieku zastanów sie do kogo mówisz bo tak sie składa że mam prawie 20 lat :) tylko że jak narazie nie czuje sie w pełni odpowiedzialna czy urodzic dziecko! z takimi testami to wal gdzie indziej.

Gość mrmrmrmrmmrmrmmrmmrmrmrmrmmr
widzisz czasem wiek nie swiadczy o odpowiedzialnośći. Mówisz,że masz 20 lat i nie czujesz sie odpowiedzialna by urodzic dziecko? zatem co bedzie jesli okaże sie,ze jesteś w ciąży? Widzisz o ty własnie napisałem,ze mysli sie przed a nie po jak w twoim przypadku. A potem głupie panienki zakładają wątki na kafe o boshe jestem w ciązyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

Gość ilka_66
a kochalas sie z czy bez zabezpieczenia??

ona tez tego nie wie:( czy Z czy Bez

Gość ilka_66
aniuska3 nie zwracaj uwagi na to co pisze osoba powyzej :) to forum jest wlasnie aby odpowiadac na takie pytania jak twoje. szkoda tylko ze sa na tym forum osoby, ktore sie niepotrzebnie wypowiadaja...

Gość mrmrmrmrmrmrmrmrmrmmrmrmrrm
weż zrób sobie test ciążowy ...my niestety nie wiemy gdzie i jak ty sie bzykasz...i czy po tym jesteś w ciąży

Gość ilka_66
mrmrmrmrmmrmrmmrmmrmrmrmrmmr, ale nie musisz byc taka niemila, chyba nie po to jestes na tym forum... :)

kochalam sie bez zabezpieczenia. 3 września! Test wyszedl negatywny a robilam go 2 dni temu!! Weź Ty się nie wypowiadaj, jakis idiota z Ciebie. Nie zwracam wg juz uwagi na Twoje posty.

szczerośc a wy na kafe tego nie lubicie prawda?

klub nastolatek:))))co pierdola sie byle gdzie byle z kim a potem ciąża!!!Takie kurwyyyy jak wy nie powinny wcale miec dzieci nieodpowiedzialne suuukiii!!!!

Gość ilka_66
najlepiej zrob bete sobie, wtedy bedziesz pewna :)

Gość ilka_66
po 1troche kultury :) a po 2 to ja staram sie o dziecko.. zastanow sie najpierw. dobra pisz sobie co chcesz i tak nikt nie zwraca na to uwagi.

co za zjeb xD tak zrobie dzisiaj albo jutro rano chodz i tak wybiera sie do ginejologa :) a czy testom byscie wierzyły?

Gość ilka_66
ja osobiscie testom ufam na jakies 80% :) jak wszystko co czlowiek wymysli jest zawodne.