Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamelia83

chudnij i jedz! wasze opinie tvn style

Polecane posty

Gość jamelia83

Czy ktoras z was jest takiego samego zdania ? jedzac to co sie lubi mozna schudnac :) Czy probowalyscie kiedys tych sztuczek, ktore przedstawione sa w tym programie ? Piszcie jestem ciekawa jakie macie odczucia :D

Gość Guaaa
TY dziwne bo ja codziennie jeżdze na rowerze od kilku lat i nic

Gość niby fajny program
tylko że to zwykła pokazówka, podają przepis ale tak szybko że nie można go zapisać lub nie podają proporcji, co z tego ? jak dla mnie to sciema bo osoby które niby mają schudnąc wiedzą że będą oceniane więc tym bardziej pilnują diety i kontrolują porcje jedzenia inaczej by nie zmieściły się w sukienkę którą im kupiono przed odchudzaniem prawda jest taka że nie da się jeść tego co się lubi i schudnąc albo jesz dietetycznie albo jesz to co lubisz ale w minimalnych ilościach czyli i tak permanetna kontrola tego co na talerzu a to i tak jest pewna forma DIETY

Gość niby fajny program
szczerze wolałabym wykluczyć z menu pewne potrawy niz katować się że np wolno mi zjeść tylko jeden kawałek ciasta.... to i tak rodzi frustrację i uczicie deprawacji

Chcecie schudnąć to zacznijcie się ruszać. Samym głodzeniem nic nie zdziałacie. Można jeść to co się lubi, w rozsądnych ilościach oczywiście, a le poza tym powinno się chodzić na długie spacery, oprócz tego biegi, rower, ćwiczenia w domu. I nie trzeba się głodzić:)

Gość popieram osobe wyzej
na nic diety kiedy sie nie ruszacie!

Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz