inessesz 0 Napisano Październik 5, 2009 Witam. Trzy tyg temu zaczęłam brać meridię15. w tej chwili ją odstawiłam, ponieważ widzę po sobie, że fizycznie mi nie służy, fakt, że schudłam kilka kg bardzo mnie cieszy, ale nie mogłam normalnie się wysypiać, przez co byłam rozdrażniona, ani normalnie wypróżnić, posiedzenia na tronie nie raz sprawiało mi wiele nieprzyjemnych niespodzianek, zaparcia, bóle brzucha...itd. Ostatnio kochaliśmy się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia i do końca w czasie moich dni płodnych. Ostatni okres miałam 22 września i trwał 6 dni (jak zwykle) oczywiście był wcześniej o tydzień, ale być może stało się to za sprawą pobytu w górach i wysiłku związanego ze wspinaniem po górach. Moje pytanie jest takie: Czy mimo iż zażywałam meridię15, okres przesunął mi się o tydzień wcześniej i kochałam się w dni płodne, czyli po 12 dniu cyklu, to mam szansę na zajście w ciążę? proszę o niepodawanie mi linków do kalendarzyków mierzących dni płodne. Dziękuję za każdą opinię, pozdrawiam Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12 dc Napisano Październik 6, 2009 To, że jesteś w 12 dniu cyklu nie oznacza, że akurat masz dni płodne (kalendarzyk to bzdura). Jednak jeśli Twoje cykle są regularne to może tak też być. Meridia może mieć wpływ na cykl kobiety i schudnięcię gwałtowne również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inessesz 0 Napisano Październik 8, 2009 To by wyjaśniało sprawę czemu o tydzień wcześniej dostałam okres :-) dzieki wielkie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inessesz 0 Napisano Październik 8, 2009 To by wyjaśniało sprawę czemu o tydzień wcześniej dostałam okres :-) dzieki wielkie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach