Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrr

ona jest jakaś inna

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrr

Właśnie przed chwilą przyszła moja matka do mojego pokoju z propozycją co by zaprosić mojego chłopaka na jej imieniny. Bo będzie ciotka z mężem, ich córka z chłopakiem. I, że jej tak głupio, że my zawsze z moją siostrą same, bla bla bla.Moja siostra jest laską jakich mało. Ma branie, ale woli być sama.Ja Mam 16 lat. z nim jestem 3msc i nie mam ochoty go na takie domowe stypy zapraszać :/ No i co ona oczywiście foch i tyle. :O

Gość wrrrrrrrrrr
tak, zajebista jakich mało:O nie obchodzi ją to, ze ja nie mam ochoty i on zapewne też nie za bardzo. No wiadomo przyszedł by, ale.. :O Myśli, że jak focha strzeli to zmienię zdanie, ale tak nie będzie:O

Gość wrrrrrrrrrr
Kant dupy---> to jej powiedziałam, no a ona wielce zawiedziona:O bez gadania wyszła z pokoju:O przynajmniej będę miała jakiś zcas spokoju od jej zrzędzenia :O

Gość satanica
to milo z jej strony, jednak nie powinna sie obrazac - wytlumacz jej, ze jestescie razem zbyt krotko i takie tam ;)

dziecko, mama cie o to nie prosi! ona go zaprasza! je sugestia byla zapewne nie w stosunku do ciebie tylko twojej siostry bo ty jestes dzieckiem jeszcze.

Gość wrrrrrrrrrr
Mówiłam,że jesteśmy za krótko, a to będzie rodzinna imprezka.Kuzynka ma wyjść za swojego za mąż, a ja o tym nie myślę i nie chce go wprowadzać tak do rodziny. ale cóż... :O

Gość wrrrrrrrrrr
Dziecko nie dziecko, ale swój rozum mam. I wiem, co chcę, a na co nie mam ochoty. :O

Gość wrrrrrrrrrr
Aż mi normalnie humor popsuła:O

Gość mofo
trzeba jej bylo powiedziec ze to chlopak do yebania a nie do przedstawiania rodzinie i zadnych fochow by nie strzelala.

Gość wrrrrrrrrrr
:D:D:D

Gość wrrrrrrrrrr
oj mofo , ja dziewicą jestem :P

Gość mofo
oj tam, nie kokietuj :P

Gość wrrrrrrrrrr
ah, gdzież bym śmiała :D:P

Gość wrrrrrrrrrr
No nie, bo jebnę. Przed chwilą powiedziała, że jeśli nie chcę go zaprosić, to ona nie będzie się godzić na moje wszystkie wyjścia i takie tam. Na co ja, że no oczywiście, najlepiej wszystkiego zabronić, a żebym tylko się zgodziła. , że nie liczy się w ogóle z moim zdaniem:O Ja i tak zdania nie zmienię. A na imieninach niech sobie sama siedzi z rodzinką, ja sobie gdzieś pójdę :O

Gość satanica
a tak z ciekawosci czysto - ile masz lat? (nie mam nic na mysli w stylu "wez sie dziecko do nauki", oczywiscie)