Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daw18

Czego dziewczyna nie powinna mówic swojemu chlopakowi!

Polecane posty

Gość daw18

Prosze o pomoc!!! Zastanawia mnie fakt czy ja podobam sie swojej dziewczynie!!! Do pewnego czasu bylem pewien ze jej sie naprawde podobam ale kiedy w rozmowie z nia ona stwierdzila ze jej poprzedni chopkak ktorego kochala byl brzydki i wcale jej sie nie podobal zwatpilem! Zapytalem sie wtedy jej czy ja jej sie podobam i odpowiedziala ze tak ale z maly przekonaniem!!! Od tego czasu nie jestem tego pewien! Widze ze mnie kocha widze jak na mnie patrzy ale poprostu nie wiem jak naprawde jest!! Podobno poprzedni chlopak dlugo sie o nia staral i dlatego ulegla i zakochala sie w nim!!! Ze mna bylo zupełnie inaczej ! to ona sie bardziej starala niz ja! a ja ja przez dluzszy czas olewalem ale rowniez uleglem i pewnego razu zagadalem do niej i jakos wyszlo! Ale z tego wszystkiego wywodzi sie moje pytanie co dziewczyna powinna mowic swojemu chlopakowi a co nie!!! PROSZE O POMOC I DZIKEUJE

Gość Na pewno nie powinna
opowiadac terazniejszemu o swoich bylych :-O. Nie powinna mowic co i jak z nim robila i czy byl dobry w te klocki czy beznadziejny. Uwazam rowniez, ze wszelkie wyskoki, bele negatywne zachowani i wyczyny tez powinna zachowac dla siebie :)

Gość JA KIEDYS PRACOWAŁAM
jako prostytutka w UK i za nic w świecie nie powiem o tym swojemu narzeczonemu. Nigdy w życiu bo jakieś tajemnice trzeba miec :)

Gość daw18
ale to ja sie zapytalem wiec ona mi odpowiedziala! ona twierdzi ze lepiej nie moec przed soba zadnych tajemnic wiec mowi mi wszystko co chce wiedziec!

Gość hrstysry
może sciemnia. Kobiety czasem mówia to cofacet chceusłyszec a zachowuja dla siebie cała prawde