Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

47 nieodebranych połączeń

Polecane posty

Gość bo załaMANA JEST
a co się wydarzyło?

kilka razy mnie rzuciła , po czym dawała nadzieje , a pozniej znowu rzucała i tak w kółko najpierw mowi ze nic z tego nie bedzie a pozniej znowu ta sama sytuacja

Gość chudy ale byk
skoro tak to wycisz telef i niech dobije do 547 :D

Gość babcia prawde ci powie
aaaaaaaaaa to jak sie tak zabawia w kotka i myszke,to ja olej..szkoda czasu na takie malolatki🖐️

nie daj...masz uczucia, a nimi nie mozna tak szargać... Sama potrzebuje pomocy... Jakiś czas temu moj mężczyzna mial do mnie wątpliwości, po prostu nie wiedzial czy jestem ta kobieta z ktora chce byc...Jednak mu sie poprawilo, ale teraz to ja nie wiem czy z nim chce byc...Paranoja

nie moge byc z kim komu co tydzien zmieniaja sie uczucia gdybym myslał sercem to bym szalał za nia dalej i wiele bym zniosł ale teraz do głosu doszedł rozum

zawsze wyłączałem tel. w takich sytuacjach serduszko boli lecz czas pomyslec głowa i pokazac ze mam uczucia i nie jestem kamieniem , ktorym mozna rzucac o sciane bez szkody dla kamienia niech choc jeden dzien pocierpi tak jak jak ja przez kilka tygodni

Gość sori tpelling
daj sobie spokój, dziewczyna myśli, że będziesz na jej zawołanie. Bawi się Tobą jak ludzką zabawkna :-o

Gość sori tpelling
*zabawką

Gość bumerang....
Gdyby naprawdę kochała, to nigdy by tak nie robiła. Szkoda ciebie dla niej, bo widzę, że nie brakuje ci oleju w głowie.:D

wtedy kiedy poprzednia dziewczyna po 5 latch odchodziła do innego tez kierowałem sie rozumem , wyszedłem z jej domu tak jak stałem , nie zabrałem niczego ze soba , zostawiłem jej wszystkie moje rzeczy i juz NIGDY nie odezwałem sie do niej wiec dlaczego teraz mam byc inny

Gość kratka w paski
a może krzywdzisz te dziwczyny, ze tak od Ciebie odchodzą?