Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka83

antykoncepcja, a zwiekszona krzepliwosc krwii

Polecane posty

Gość brunetka83

Witam Was serdecznie, prosze napiszcie czy ktoras z Was miala podobny problem, po latach lykania doustnych taletek antykoncepcyjnych (mercilon) zwiekszylam mi sie krzepliwosc krwii, mam juz poza granica. Jaka metode antykoncepcyjna zalecil Wam lekarz? Bo moja lekarka wspominala o plasterkach ale z tego co widze w necie to one tez zwiekszaja krzepliwosc krzwi...

Gość niechcaca
kurcze co jest z tymi lekarzami, ja odstawilam tabletki bo zaczelac tyc, miec depresyjne stany, zmienne humory itd, a przeciez towina hormonow, i tez poleca mi plastry jak to tez hormony....czyzby teraz wiecej lekarzy podpisalo umowy na plastry?

Gość brunetka83
zapewne tak, a co stanow depresyjnych to chyba bez wiekszej roznicy czy tabletki czy plastry bo kiepsko jedne i drugie na to dzialaja, niestety

Gość brunetka83
Nio wlasnie i dlatego pytam co Wam lekarze zalecaja, zeby nie zwiekszac ryzyka ewentualnej zakrzepicy, czy jest jakas metoda antykoncepcji, ktora jest neutralna na ten czynnik, mam na mysli zabezpieczenia sie kobiety :)

Gość brunetka83
Wlasnie dlatego zaznaczylam, ze chcialabym cos dla kobiety, bo o prezerwatywach juz myslalam...

Gość ja odstawiłam z tego powodu
o którym piszesz i teraz stosujemy prezerwatywy.

Gość hura jutro moze padac
ja zaczelam brac detralex na krzepliwosc kri wyszla mi taka duza zyla na prawej nodze po miesiecu brania troche lepiej ale i tak jest no i odstawilam tabletki zrobie sobie 3 miesiaczna przerw