*nimfadora* 0 Napisano Październik 5, 2009 witam :)) mam pytanie czy zdążyło sie któreś z was ze zapomniałyscie wziąć pigułki i zorientowałyscie sie dopiero po 12 h o tym. otóż na ulotce jest napisane ze w drugim etapie brania pigułek jak sie zapomni wziąć pigułki to trzeba ja jak najszybciej jak to możliwe wziąć ... nawet jeśli będzie tak ze weźmiemy 2 na raz... więc tak zrobiłam ... i tu rodzi sie moje pytanie czy po takiej dawce hormonów mi sie nic nie stanie chodzi mi konkretnie o stan emocji tj. czy nie będę płakać krzyczeć itd.??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany nawet jeśli... Napisano Październik 5, 2009 to chyba sobie z tym jakoś poradzisz:>? najważniejsze jest zachowanie ciągłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Październik 5, 2009 to już zależy od Twojego organizmu:) każdy reaguje inaczej, ale myślę że jeśli normlanie nic się nie dzieje to jak raz na jakiś się zdarzy wziąć dwie to nie ejst to aż takie obciążenie, nic się nie martw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nimfadora* 0 Napisano Październik 5, 2009 racja racja tylko tak mnie to ciekawi bo pierwszy raz mi sie tak zdążyło... wiem o takich skutkach ubocznych jak krwawienie szczególnie u młodych dziewczyn lub wymioty zawroty głowy ale nic więcej nie jest napisane dlatego sie pytań;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cześć mogę Cię zjeść d Napisano Październik 5, 2009 http://rox.gourl.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 6, 2009 oj tam dziewczyno, wziełaś 2 pigułki a nie 10 :P nic Ci nie bedzie to i tak bardzo mała dawka hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach